Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és olyan dolgokon gondolkozom mint a 15 évesek! Ez nem koraimég?
Figyelt kérdés
Megnézem a fiúkat,elég furin öltözködöm(emosan),bulizni akarok(persze anyáék nem engedik), és a sexen gondolkozok, és motanába a 17-25 éves fiúk tetszenek és az emosok. Pl most egy Bence nevü fiú tetszik de nem is lakik hozzám közel,csak myvipen láttam és azóta elég durva dolgokat álmodok vele! Normális ez????2009. júl. 5. 22:39
1/7 anonim válasza:
Persze. dolgoznak a hormonok :D normális:)
2/7 anonim válasza:
szerintem meg raersz a bulizassal(en 15eves voltam mikor eloszor diszoba mentem)s sztem a 16-17eves kor a megfelelo a diszkoba jaras..
ami a szexet illeti azzal varjal legalabb 16-17eves korodig...
am nekem is mindig a nagyobb pasik jonnek be:) ez termeszetes,s en is neha eleg fura dolgokat almodok:) de csak a hormonok teszik:)
16L
3/7 anonim válasza:
Igen, úgy tűnik a hamar lángra lobbanó korszakodban vagy. Később már nem lesz ennyire erős. De 13 évesen még nincs felkészülve a szervezeted a szex-re, akármilyen érettnek is látszol. Ahogy az előttem szóló is mondta, várj legalább 16 éves korodig az ilyen dolgokkal. Persze maszturbálás az mehet, segít csökkenteni a szexuális feszültséget.
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális!:)) Ez a korszak direkt arra van "kitalálva" hogy eljátsz pár "felnőttes" gondolattal. A lényeg az, hogy mindigg tudd hol a határ...de azt az előttem lévők már taglalták:)) Na meg azért ne is csak álmokban élj!.))
-Tündérlány(17)-
5/7 anonim válasza:
mit álmodtál Bencussal felvágtátok egymás erét? ez felnőttes:$
7/7 anonim válasza:
hadd ne mondjam h az csak két év különbség. Szinte semmi nincs azzal h 13 évesen vagy 15 évesen mit álmodsz. De ez az emo dolog...ez felejtendő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!