Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves srác vagyok megtetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zokmnika kérdése:

17 éves srác vagyok megtetszett egy 21 éves nő. Nagyon jókat beszélgetünk véleménye szerint aranyos és koromhoz képest értelmes. Nagyon meg akarom kapni komoly kapcsolatra. Miket tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egy 21 éves csaj totál másképp működik mint ahogy elképzeled, nem érdekli mit mondanak a barátai, ha tőled megkapja ami kell neki! Ez bármi lehet, megértés, szabadidő, vigasz, elismerés, szex, pénz, nyaralás, egomasszázs...

Pl ha tavaly sem volt sehol nyaralni akkor tudod mivel kapnád meg szinte azonnal?

Ha beparkolnál a háza elé egy átlagos, vagy azon felüli kocsival, és közölnéd, hogy pakolj bébi 2 hétig miénk a fater nyaralója a balcsin.

Ennyi az egész.

Ha ezt még nem tudod összehozni, akkor addig is dumálj vele sokat személyesen, és ne fszbukon meg egyéb nem valós helyeken. mérd fel mi hiányzik neki, próbáld megadni, aztán fogyaszd el a törődésed gyümölcsét, ha beérik.

Kérdezd meg mit szólna ha örökbefogadnátok valamiylen állatot, és felváltva gondoskodnátok róla (kutya, macska, kanári ,akármi) máris van ami összeköt benneteket, és közös témát ad.

Ha meg egymástól 500 kilométerre laktok akkor felejtsd el az egészet, akkor abból max annyi lehet, hogy elhívod bulizni, és megpróbálod megfektetni vagy összejön, vagy nem.

2012. jún. 18. 20:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Itt lakik ahol én csak ahol lakok itt egyből néznének minket meg nemtudom hogy kijönne-e félek megkérdezni meg minden:(( Nemtom lehet azt gondolná h akarok valamit és akk nemjön ki meg ilyenek de én nagyon meg akarom szerezni.Meg dumálnának hogy járkál velem ilyenek meg dumálnának és emiatt lehet nem jönne el velem:(.De meg akarom őt kapni!
2012. jún. 18. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Vá. Hát nem az a fontos, hogy te meg ő boldogok legyetek, meg jól érezzétek magatokat? Szard már le mások véleményét. Max csak irigykednek majd, ettől szerintem nem kell félni, hogy mit gondolnak majd rólatok. Amúgy meg szerintem éreztesd vele finoman, hogy nem közömbös a számodra, azaz nem csak barátkozni akarsz. Tegyél utalásokat. De csak finoman. Azt kérdezted miket egyél nem? Akkor fogadd már el a tanácsainkat pls.
2012. jún. 18. 20:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Tudom igazad van csak idő kellene nemtudom lehet ki se jönne velem beszélgetni mert nem ér rá meg soha nem találkoztunk nem tudom mi lenne a reakciója.Arra gondoltam hogy eggyik este kihívom eléjük és beszélgetek vele egy kicsit !:)
2012. jún. 18. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Nézd, neki is céljai vannak.

Te reménykedsz, mert fogalmad sincs arról mik a céljai, és nem is próbálod kideriteni.

A csajnak meg közben egy vagy a gyüjteményébe a könyvespolcán, és majd idővel észreveszed, hogy akkor porol le és vesz elő amikor úgy tartja kedve.

Reménykedhetsz életed végéig, ha pékdául csak lelki szemetesládának kellesz.

Minek vesztegetnéd az időd ha közben 3 másikon is túl lehetsz?

17 évesen ne dédelgess álmokat, hogy majd életed szerelmét találod meg és örökké együtt maradtok, mert ez baromság.

Elszalad melletted az idő, csak reménykedsz végig, tapasztalatod meg semmi nem lesz.

2012. jún. 18. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Sose törődj vele mit mondanak mások.

Telefonszáma sincs meg?

Beszélj vele telefonon, és úgy hívd el egy előre megbeszélt helyre.

2012. jún. 18. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:
18%
lúúúúúúzer!
2012. jún. 18. 22:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lennék lúzer! Majd szépen lassan megpuhítom nem kell itt okoskodni!!! Amúgy meg már tulvagyok egy hasonló csalódáson szóval ha nem sikerül talpra tudok állni mert megerősödtem!
2012. jún. 19. 09:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Végülis mi lett belőle?
2014. jan. 28. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!