Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan lányok, akiknek megkérté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányok, akiknek megkérték a kezüket, de a fiú elszúrta a dolgot! Ti mi reagáltatok erre?

Figyelt kérdés

Egyik csaj ismerősöm összeomlott, mert a 4 évig tartó kapcsolata után a fiú borzalmasan ügyetlenül kérte meg a lány kezét. Ugyanis a lány egy közös baráton keresztül úgy tudta meg 1(!) órával az eljegyzés előtt a szándékot, hogy a közös barát így szólt a lánynak, "Szívből gratulálok ahhoz hogy elfogadtad az eljegyzést és legyetek boldogok!"

A fiú amikor találkozott a lánnyal nagy izgalomban volt, de a lány már mindent tudott előre, így nem is lepődött meg amikor előkapta a gyűrűt a pasija...

A pasija ott szúrta el a dolgot, hogy volt olyan naiv, kikotyogta egy közös barátnak a dolgot

2012. jún. 18. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

lehet hogy elmondják, de mekkora troll már a haver hogy direkt így elcs.szi az egészet

nem érdekel ha gyerekesnek tartanak, szerintem ez inkább érzékenység

és nekem nincs arra szükségem hogy rajtam röhögjön 2 ilyen bunkó, közülük ráadásul olyan, akivel együtt jártam, szerettem meg minden

úgyhogy, nekem ilyen pasi nem kéne aki hagyja elszúrni ezt

eleve rém ostoba ha még csak annyit sem mond a havernak hogy psszt, titok

és eleve úgy mondja hogy már igent is mondtam, holott nem.

nem, nem 14 éves vagyok. az a lány sem volt az. nektek kéne felfogni micsoda végtelen megalázás ez egy lánynak.

én pl. ezek után beszélni se tudnék az illetővel.

ti nevessetek csak ha így csinálnak veletek, én nem tudnék. és ezért nem vagyok gyerekes, csak MÉLYÉRZÉSŰ. ennyi

2012. jún. 18. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Jézusom, most olvasom a kérdező kommentjét hogy ez egy megtörtént eset, azt hittem kitalált példa...

Egyébként meg MÉLYÉRZÉSŰ????

Én az ilyet érzéketlen pit.ának nevezném.

Szegény srác 4 évét vesztegette rá, megkérné a kezét és egy véletlen mondat miatt kidobják, mert a kis "hercegnő" meglepetést akart vagy nem is értem min van fennakadva a hölgyemény, nem hogy örülne hogy van aki annyira SZERETI hogy vele akarja leélni az életét...

Remélem egyedül fog majd megvénülni...

A srác meg jobban is járt, hogy most derül ki milyen hárpiát nézett ki magának...

Miken kiakadhat egy ilyen... Jajj elmondtad a Janinak hogy milyen karácsonyi ajándékot vettél nekem... hogy lehetsz ilyen?

Tuti vmi kis elkényeztetett maca lehet a csaj...

2012. jún. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!