Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos itt gyakorin barátot vagy barátnőt keresni?

Figyelt kérdés

Már sokan írtak nekem itt privátba, de eléggé félek az interneten való ismerkedéstől,így nem írtam nekik vissza.Régen a suliba tartottak a rendőrök előadást, hogy mennyire vigyázzunk a neten ismerkedésnél.

Van itt valaki, akinél ez bevált?Ki talált már neten társat?

2012. jún. 18. 15:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem éri meg,főleg nem éri meg társat keresni,az emberek között sok a hazug szem*tl*da,néha néha barátkozás bevállalható,de a 80%-a bunkó par*szt nemtörődöm férg*k!!!Mondjuk annyi a bűnöm hogy nem érdekel minden haszontalanság a világon(ezt nevezik unalmas embernek),meg a világszemléletem sem fogadható el,szóval 30-ból 1 aki kibírja velem. :D
2012. jún. 18. 17:23
 22/25 anonim ***** válasza:
De legalább őszinte vagy. :)
2012. jún. 18. 17:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Élőben is találkozhatsz beteg emberekkel neten is, ha neten összeismerkedsz valakivel csak nyilvános helyen találkozzatok ahol sok ember van. Nem egy barátot szereztem a neten, van aki unatkozik azért kezd írogatni és kiderül elég sok közös van bennetek, szóval nem feltétlenül csak a csajozni nem tudó, lelkibeteg emberek ismerkednek neten.
2012. jún. 18. 17:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Csinálsz ide egy olyan emailcímet amit sehol máshol nem adsz meg és képeket meg nem küldesz magadról minden jöttmentnek. Ha már 2-3 hét után kitartóbb és még mindig van levélváltás akkor találkozol vele.

Ha facebookon dívik a párkeresés, akkor a gyakorin miértne lehetne?

2012. jún. 18. 22:37
 25/25 anonim válasza:

Én 12 éve ismerkedtem meg a chat.hu-n egy fiúval. Azóta házasok vagyunk van két gyerkőcünk és szeretjük egymást mai napig.

Viszont azt hozzáteszem, hogy nem férjet kerestem neten sőt még nem is fiúbarátot akivel úgymond járunk, hanem csak egy embert akivel tudok beszélgetni. Mi 1-2 hónapig beszélgettünk neten meg telefonon. Utána találkoztunk mert abban a városban volt dolgom ahol lakik. Mikor megláttuk egymást akkor azt hiszem szerelem első látásra volt mindkettőnk részéről.:)

De nekünk szerintem hihetetlen nagy szerencsénk volt egymással.

Mert pl. sógorom most veszett össze a második neten megismert barátnőjével. Egyszer sem azért mert vele lett volna a baj hanem mert mindkét csaj egy tukkó paraszt volt.

2012. júl. 4. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!