Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos itt gyakorin barátot vagy barátnőt keresni?
Már sokan írtak nekem itt privátba, de eléggé félek az interneten való ismerkedéstől,így nem írtam nekik vissza.Régen a suliba tartottak a rendőrök előadást, hogy mennyire vigyázzunk a neten ismerkedésnél.
Van itt valaki, akinél ez bevált?Ki talált már neten társat?
Én itt jöttem össze Angelinával.
Brad.
Én itt jöttem össze Braddel.
Angelina
A szüleim is itt jöttek össze
Shiloh
XD
Nem biztonságos. Én kiadtam valakinek az e-mail címemet, és azt is kegyetlenül megbántam.
21/L
Srácok azért ennyire nem szomorú a helyzet.Persze érdemesen kicsit tájékozódni hogy ki az akivel találkozunk,de nem kell rettegni szerintem.Én bár innen senkit sem,de különböző játékostársaimmal találkoztam,és tök jófej mindegyik,egyik sem kapta ki a vesémet.
Arra hogy "jajj aki itt keres valaha is az biztos szerencsétlen" Nos nem feltétlen,lehet hogy csak nem a saját köréből szeretne találni,és itt legalább tiszta a helyzet,nem úgy mint egyéb helyeken...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!