Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz egy csúnya/átlagos embernek párt találnia?
Figyelt kérdés
Még úgy is nehéz tökéletes pasit találnom, hogy egyáltanán nincs gond a külsőmmel. Milyen lehet az, hogy ha vki nem tud válogatni? Hogy nem ő válogat a jelentkezők közül, hanem örül, hogy talál vkit, akinek ő kell? Ha nekem megtetszik valaki, akkor nem kell azzal törődnöm, hogy vajon én neki be fogok-e jönni. Milyen amikor ez nem így van? Tök gáz lehet, hogy vki végre talál vkit, aki neki tetszik 100%-ban, mindenben megfelel és a másiknak meg ő nem kell.2009. júl. 5. 18:17
11/13 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy az atlagosaknak a legkonnyebb, ugyanis ebbol van a legtobb ember. Egy szepnek annyiban nehezebb, hogy telleg magasak az igenyek, ezert valoszinuleg kesobb talal part, de ha megtalalja legalabb boldogabb lesz, szal az eselye megvan. A legnehezebb viszont egyertelmuen a csunyaknak...ellenben ez a kategorizalas nem epp ilyen egyszeru. Nem lehet ilyen konnyen besorolni valakit 1 kategoriaba, hogy na te most csunya vagy... nekem lehet csunya, masnak atlagos, masnak atlag es csunya kozott, szal nem ilyen egyszeruek a dolgok...
13/13 anonim válasza:
Attól függ,ki mennyire fújja fel a hibáit és mekkorák az igények.Előttem is leírták,hogy azok vannak előnyben akik szépek,de nincsen egekben az igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!