Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik velem ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik velem ez?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy miért, de ha tetszik egy srác és úgy különösebben nem foglalkozik velem, addig vonzódom hozzá, de ha már nyomul akkor valamiért késztetést érzek, hogy el taszítsam magamtól, vagy mikor össze jöttem egy sráccal, és nem beszéltünk a kapcsolatunkról, csak úgy el voltunk minden remek volt, de mikor szerelmet vallott akkor már nem bírtam vele tovább. miért csinálom ezt?

2012. jún. 17. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert olyan sötét vagy, mint néger kéményseprő szájában az odaégett negró.
2012. jún. 17. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nemtom,általában ezt csinálják a lányok.

Itt a gyk-n a sok hülye mindig azt tanácsolja,h a fiú valljon csak szerelmet a lánynak.

Pedig ez a legnagyobb baromság amit életükben tehetnek.

Most csak úgy belegondoltam,h ha én lennék a lány,mennyire kellemetlenül érezném magam,ha szerelmet vallanának nekem,amikor amúgy is egyértelmű,h megvan a vonzalom.

2012. jún. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!