Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismeri a fiút?
Nézegettem az origot, és egyszer csak megpillantottam és azt éreztem, hogy huuuu, valami belém szúrt, de jó érzés. 19/ L
Egyetértek. Az ilyenek miatt gondolják a férfiak, hogy minden nő ostoba. Azt meg, hogy feltettél egy normális kérdést... kikérem a normális kérdést feltevők nevében.
Azt kérdezed, ismeri-e valaki. Igen, ismeri. Nyilván van neki 380 ismerőse fbon, abból mondjuk 200 ismeri. Nah, most "normálisan" válaszoltam a "normális" kérdésedre.
Hidd el, 100-zal kevesebb az IQ-d, mint amennyi ehhez a sráchoz kell.
OFF:
Tegnap este gondolkodtam a kérdéseden.Illetve a kérdést nem tudtam, csak eszembe jutott és jöttek ilyen érzések.Nem, nem voltam bekatizva, begombázva, beicázva és egyéb tudatmódosító szerek befolyása alatt sem.
Szóval jöttek ilyen érzések, hogy hogy nézhetsz ki.
Az érzések alapján barna, lapocka aljáig érő, egyenes hajad van, barna szemed és olyan 175-178 cm vagy.A szobád zöld vagy sárga.Jött valami olyan is, hogy felsőoktatásban részt veszel jelenleg.Valami jogi egyetem esetleg?
Ezt csak úgy leírtam, nem kapcsolódik a kérdésedhez, csak gondoltam megkérdezem, hogy jók-e a megérzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!