Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit szóltok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KovácsKrisztiángergő kérdése:

Lányok ti mit szóltok ehhez a tetkóhoz?

Figyelt kérdés

Http://kephost.hu/share-60FA_4FDDC497. html

Ez a tetkó rajtam van.

Mi a véleményetek róla?

2012. jún. 17. 13:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem se jön be. Én alapból nem szeretem az ilyen tetkókat, mert hogy fog kinézni felnőtt korára, ha pl. a férjem lesz? Biztos nem mennék vele családdal a strandra. Meg szerintem gáz úgy tetováltatni, hogy nincs semmi jelentése, csak "jól néz ki". Meg az ilyen tetkónál miért jó, hogy most ott mindig borotválni kell, vagy gusztustalan mikor benövi a szőr
2012. jún. 17. 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:
jaaj ne :D
2012. jún. 17. 17:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Úristen, ez az interneten is fent van, nem is egyedi, idiótaság, hülyén néz ki, pár év múlva szerintem páncéllal a hasadon jársz, hogy takargasd
2012. jún. 18. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez viccek jó, mondjuk testfestékkel felfestve, akkor nevetnék rajta egyet meg aranyos/vicces lenne. De nem szívesen nézném ezt egész életemben a paismon. Komolytalan benyomást kelt és azt érezném, hogy a szex is csak egyfajta szórakozás neki. Nem szeretnék nap mint nap Pinocchió orrával dugni.
2012. jún. 18. 12:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem jó nekem a második link se :(

Feltöltenéd máshova is?

2012. jún. 19. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
ez kib*szott undorító, és sajnálom a fajtámat, mert ha bejönne valaki hozzám, hogy ilyet csináljak neki legszívesebben letépném a tökét, de sajna köteles vagyok ilyet is megcsinálni....ez gusztustalan, undoríto, izléstelen, visszataszító, és ezt úgym ondom hogy tetováló vagyok (ha még nem jött le) lány létemre tele vagyok msori tetoválásokkal tehát szeretem a tetkokat de ez tényleg undorító b*zmeg...pár év múlva már nem lesz ilyen "vicces" és valóban páncéllal a hasadon fogsz járkálni és égsz mint a paprika.....kétlem hogy ez rajtad van mert már találkoztam vele neten, de nekem tömören az a véleményem, hogy mindenképp értesíts ha van épeszű csaj aki igy lesz*op...mert ennyire senki nem undorító...csak te -.-
2012. jún. 21. 08:58
 17/21 anonim ***** válasza:
maori*
2012. jún. 21. 08:58
 18/21 anonim ***** válasza:
sorry az kimaradt hogy a maorinak legalább van értelme de ennek......
2012. jún. 21. 09:00
 19/21 A kérdező kommentje:

A tetoválás tényleg rajtam van az ötletet a netről szedtem.

És van olyan csaj aki lesz.p és nekik viszont tetszik.

És nem a kép alapján ítélj hogy undorító vagyok mert szerintem nem tudod, hogy valójába hogy is nézek ki.

A páromnak is kifejezetten tetszik sőt aki eddig látta azoknak is tetszik.

Most itt lehetne mondani, hogy "mert nem merik a szemembe mondani" Sőt volt olyan csaj aki meglátta és azt mondta, hogy ő is mondja a barátjának, hogy csináltassa meg mert neki nagyon tetszik.

És nem nem kívánok páncélt viselni hisz ha kimegyek az utcára akkor nem meztelen megyek, hogy mindenki lássa és a fürdőbe se meztelen megyek. És az hogy a sapkája kilátszódik az még nem baj ezért biztos nem fogok "páncélt " viselni. :)

2012. jún. 21. 19:31
 20/21 anonim ***** válasza:
öhmm ha a barátnőd azt mondta h jó akkor megkockáztatom azt h egy r*dvás q**rváról beszélünk......és igy az összes többi aki azt mondta hogy jó....márha valóban volt ilyen....
2012. júl. 5. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!