Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom az egyik haverjával meztelenül alszik ugyanabban a sátorban, és ezt még el is mondja nekem?
Figyelt kérdés
Mesélte, hogy voltak egyik nap sátorozni éjszaka az egyik fiúhaverjával, és meztelenül aludtak egymás mellett (persze hálózsákban). Ez normális?:S
16/L
2009. júl. 5. 10:31
1/14 A kérdező kommentje:
Az már egy másik dolog, hogy ott volt a haverja barátnője is...
2009. júl. 5. 10:32
2/14 anonim válasza:
Szia!
Nem szerintem nagyon is nem normális dolog.Az még ok,hogy hálózsákban,dehogy ott volt a nő is,hát ez nekem gyanús!
3/14 anonim válasza:
Miért ne lenne....? Én is furán néznék, de semmi különleges nincs ebben, pláne ha hálózsákban voltak, amiből még csak véletlen se lehet kitakarózni. Van, aki meztelenül szeret aludni.
4/14 anonim válasza:
Csak hülyít. A fiúk egyébként többet vannak meztelenül egymás előtt, mint a lányok, ez náluk természetesebb.
Szerintem 16 évesen még a normál kapcsolatoknál maradj, ha valóban ilyen a fiú, akkor keress másikat.
5/14 anonim válasza:
Ha nem 1 hálózsákban aludtak 2-en és nem verték ki egymásnak akkor normális.
6/14 anonim válasza:
Ott volt a csaj, na bumm :D Koliban mi aludtunk úgy meztelenül, hogy én meg a párom, a szomszéd ágyon pedig a szobatárs és a barátnője. Mert így szeretünk aludni, és kész. Amíg nem takarózik ki valaki véletlenül, nincs gáz :D
7/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy csak hülyít...:S
2009. júl. 5. 10:36
8/14 anonim válasza:
Hát, nem tudom, mennyire normális, a haverom azt mondta, hogy ő sosem csinálna ilyet, pl, hogy egy ágyban alszik a legjobb barátjával, inkább összeverekednének, hogy ki aludjon a földön. Mondjuk, hálózsákkal már nem olyan vészes, főleg, ha többszemélyes sátorról van szó.
9/14 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle hogy miért aludt meztelen...szerintem is gyanús:S én ki lennék akadva...már csak azért is hogy a tudat hogy mással alszik mesztelenül...:)
10/14 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális... már nem tudom megkérdezni.:/:D Amúgy még csak pár napja járunk. Eddig nem voltak ilyen furi dolgai, de nagyot néztem, mikor mondta, hogy meztelenül aludtak.:D
2009. júl. 5. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!