Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
sziasztok! 16 éves lány vagyok, és még soha sem volt barátom.. az a helyzet, hogy nem nagyon tudom, hogy hol ismerkedjek, és hogy hogyan..pedig szeretnék barátot!
pl buszon meg ha az úton megyek és megtetszik valaki akkor semmit sem tudok tenni, próbálok rá nézni, de nem néznek rám..és nemtom pl ha én megtetszek valakinek odajönne? vagy ez nem "ódivatú dolog" manapság? és ha odajönne mit mondana? nem szoktam, sőt sohasem bulizok, ez nem az én világom, nem is szeretek. barátnős programokra vagy tesóimmal mozdulok ki otthonról, néha egyedül is megyek de nem történik soha semmi. ti pl hogy ismerkedtetek meg? ja
és egyszer feltettem hasonló kérdést, többen írtak rá, hogy 16 évesen élvezzem az életet.. de miért ha barátom lenne nem élvezném v mi?:O úgy érzem akkor csak boldogabb lennék
köszi előre is a válaszokat:) ja és a neteset 1000szer próbáltam, de mindegyik fuccs volt, ink élőre gondolok
2012. jún. 16. 15:03
1/10 A kérdező kommentje:
max olyan volt hogy odejött egy cigány h nem akarok házibuliba menni, meg páran csak oda fünyültek, de egyáltalán nem vagyok k*rvás tök átlagos vagyok, sőt önbizalom hiányom is van ami sztem kisugárzik az arcomra, hogy ink morcosabb fejem van, mint vidám:( mit tehetnék?
2012. jún. 16. 15:08
2/10 anonim válasza:
Elöször is morcos fejen változtass akkor is ha nincs pasid ugyanis sokkal szivesebben ismerkednek a pasik egy mosolygos kedves lánnyal mint egy durcás komor csajjal. Szerintem járj bulizni barátnöiddel jönni fog az hidd el. Szorakozohelyeken kávézokban könnyen lehet ismerkedni kiszurod az illetöt szépen mosolyogsz rá szemezel vele ha neki is tetszel észre fogod venni ha nem majd lesz másik :)
2012. jún. 16. 15:16
3/10 anonim válasza:
Szia!:) hát az az igazság, hogy manapság a szórakozóhelyek a legnépszerűbb helyek ami at ismerkedést illeti, szeintem már annyira népszerű, hogy inkább turkálónak nevezném. Ha nem szereted a szórakozóhelyeket, hidd el, nem vesztettél semmit, mivel szinte bárhol lehet ismerkedni. Itt a nyár, menj el a legjobb barátnőddel fagyizni, vagy teázóba, kávézóba, ha meglátsz egy helyes pasit, mosolyogj neki, ezzel ő egyfajta visszaigazolást nyer, hogy kölcsönös a vonzódás. Én azt mondom neked, hogy nem veszíthetsz semmit, tudom, hogy az ember fél a kudarctól(én is) de ezt le lehet győzni:) menj oda hozzá, hidd el, megéri. Nagyobb hülyeség elszalasztani egy lehetőséget, mint félni a következményektől;) Jó pasizást;)
2012. jún. 16. 15:17
4/10 A kérdező kommentje:
köszi:) de ha odamegyek mit mondjak? az nem gáz úgy?xd nem akarom hogy hülyének nézzenek..:D najó de felelsz mersznél régebben csináltunk ilyen hülyeségeket, hogy eztazt kérdezgetnixd
2012. jún. 16. 15:19
5/10 A kérdező kommentje:
amikor már ismerek valakit, ott teljesen önmagam tudok lenni, meg mosolyogni csak vadidegenekkel kicsit nehéz :/ mentek a zöld kezek!
2012. jún. 16. 15:20
6/10 anonim válasza:
az első lépés, h nem finnyáskodsz, hanem próbálod minden lehetőségből kihozni a legjobbat! ha éppen egy "cigány" hív házibuliba, ott is lehetnek számodra szimpatikus emberek. amíg a kérdésedet olvastam, egész szimpi voltál, de mikor ezt a rasszizmusba hajló dumádat olvastam, azonnal kiábrándultam. nem vagyok cigány, de a társaságomban , az ismeretségi körömben vannak páran. ha esetleg nem néznéd le alapból őket, talán rájönnnél, h némelyikre jobban lehet számítani, és némelyik sokkal jobb fej, mint bármelyik magyar! valószínűleg ezt a lekezelő undort látják az emberek az arcodon, ez viszont senkit se vonz!
2012. jún. 16. 15:24
7/10 anonim válasza:
Szija :) ! szerintem bulikban megismerkedni nem pont az a " hosszu" kapcsolat hive... :P eloszor azt kell eldontened, hogy bemelegites keppen vagy egy rovid kapcsolatba vagsz bele vagy egy komolyba .. mindkettoben van kockazat serulhet a lelki vilagod. :) en is 16 eves lany vagyok.. es regebb mindig probaltam pasizni.. de nekem nem ment, nem azzal volt a bajom, hogy ronda vagyok meg valami de nem tudtam olyan fiura nezni akin lattam, hogy nem komoly .. :) maost mar van egy fel eves kapcsolatom "elegge komoly" es nem kellett keresnem egyszeruen akkor jott amikor szuksegem volt ra.. szerintem ne keresd .) az majd magatol fog jonni de persze tartsd nyitva a szemed :P
2012. jún. 16. 15:47
8/10 A kérdező kommentje:
félreérted! egyáltalán nem vagyok rasszista, csak olyan környéken lakok ahol elég sokan vannak, beszólogatnak, bunkóak..olyan jött oda hozzám aki olyan flegmás volt, látszott h mire kellek, és még a pia is ott lógott a kezéből. én meg nem vagyok ilyen. ha valaki cigány és rendes semmi bajom sincs, sőt van 1-2 barátom akik azok és tök jófejek.:) de nem rasszistaságból de valahogy nem akar ok cigánnyal járni, valahogy nem az én stílusaim v érted miről beszélek.. meg kicsit tartok pártól..de akiket ismerek és rendesek semmi bajom velük, de nem szívesen járnék sztem
2012. jún. 16. 15:50
9/10 A kérdező kommentje:
köszi utsó:) azért nem akarom magamat bulikba kényszeríteni h legyen pasim..
2012. jún. 16. 15:51
10/10 anonim válasza:
ne is kenyszeritsd nem eri meg, hogy te erezd kenyelmetlenul magad, azert, hogy egy reszeg bunko rad nyomuljon szerintem te sem elvezned azt .. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!