Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A párom legjobb barátján azt vettem észre, hogy folyton néz engem. Már nagyon régóta tart ez, és igen régóta nekem is tetszik. Tavaly év elején éjszakába nyúlóan beszélgettünk MSN-en és Facebookon. Mondtam neki, hogy ha nem lenne a barátom, most együtt lehetnénk-e, és mondta, hogy igen, de ilyen nem lehet, mert ő van, és nagyon szeret engem. 2-3 hónap után elmondtam a barátomnak. Ők ketten is letisztázták a dolgokat, és azóta nincs semmi. Nem keres, nem ír rám, de továbbra is nagyon néz, amikor találkozunk vele. Az egész tavalyi dolog ott indult ki, hogy rám írt, hogy milyen szép vagyok, és hogy a barátom büszke lehet rám. Néha azt veszem észre magamon, hogy rá gondolok, de félreértés ne essen, én imádom a barátomat, 3 éve együtt vagyunk... de valahogy a barátjához mintha szexuálisan vonzódnék. Azon szoktam gondolkodni, hogy addig nem akarok meghalni, amíg legalább egyszer nem jön össze vele egy dolog. Szégyenlem, és tudom, nem helyes ez az egész, és nem vagyok ribanc sem, de már egyszerűen felemészt ez az egész... és nem tudom mit csináljak. Az ő barátságuk túl erős ahhoz, hogy megszűnjön, nagyon jóban vannak, lelkitársak gyerekkoruk óta, és tudom, hogy ő ott lesz velünk mindig, de ha ebbe belegondolok, rosszul érzem magam, mert tudom, hogy nem úgy lesz mellettem, mint a párom, hanem mint a párom legjobb barátja.
2012. febr. 9. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
büdös kurv@ vagy
2012. febr. 9. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
HA ez a mocsok, akkor írd rád és beszéld veled egy éjszakát mikor már megvolt a barátod, AKKOR ő nem a legjobb barátja a barátodnak, hanem egy PATKÁNY! Utálom az ilyet!
2012. febr. 9. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szakíts a pasiddal és keress egy másikat, aki nem a pasid barátja. Meg fogod látni, hogy nem is ő kellett, hanem bárki aki vonzó és nem a te pasid. Egyszerűen ő csak kéznél van.
2012. febr. 9. 17:52
 4/4 Macs1209 ***** válasza:

Jah. Barát nője akkor is tabu, ha már az exe a csaj...

És ha a csaj kérdezne ilyet, megmondanám neki, hogy bocsi,

de a barátom nője vagy. Innentől válaszolni is felesleges.

2012. febr. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!