Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom őt hitegetni.
Van egy lány a suliban, aki felfigyelt rám. Szép, és okos is, és lehet vele csipkelődni. Nem rég felvett fb-re és mondta, hogy bejövök neki, és azóta szinte minden nap beszélgetünk, DE van egy apró gond... Még hozzá, hogy meleg vagyok. Interneten keresztűl, akik felfigyeltek rám, azokat nem megbántóan, különböző kifogásokkal leráztam, de ez a lány nagyon kitartó, és nem tom mit kellene tennem ilyen helyzetben, mert nem szeretném megbántani se, de hitegetni sem, hogy van esélye, mikor van barátom is lassan 1 éve...
Ha lehet, akkor a homofóbok kiméljenek a beszólásoktól. Kösz.
De jó, hogy ilyen rendes vagy!
Csatlakozom az elôttem szólókhoz. Elôször nyílván rosszul fog neki esni, de aztán túllesz rajta.
Azért van ám radarja a csajnak... szegénykének pont te tetszettél meg :D
Szerintem is mondd meg neki, hogy van valakid. Ha netán fel mered vállalni (bárki előtt), akkor hozzáteheted, hogy az illető fiú. Nem fog jól esni, de legalább nem is fog reménykedni benne, hogy ha majd szakítasz esetleg akkor lehet valami.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!