Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 3 hónapja vagyok együtt szexeltünk egy párszor mindig védekeztünk de az utolsónál egy nagyon picit elmentem a gumiba de ugyanúgy merev voltam és csináltuk tovább és 99%ban biztos vagyok hogy nem szakadt ki a gumi. Lehet hogy terhes?
Figyelt kérdés
Már másfél hete késik neki és fájlalja a hasát.2012. jún. 15. 12:55
11/18 okoska31 válasza:
Fájhat a hasa attól is, hogy megjön.
Ha teljesen biztosan végig merev voltál - azaz nem csúszhatott le a gumi még véletlenül sem, és olyan pozitúrában csináltátok, hogy a makkod a föld felé volt (misszionárius, kutya), azaz nem folyhatott ki belőle, akkor van esélyed megúszni.
Terhességi teszt!
És legközelebb tanulj belőle!
12/18 okoska31 válasza:
egyébként meg ne sajnáld a pénzt a gyorstesztre.
a gyerek sokkal többe kerül.
13/18 A kérdező kommentje:
mert mennyivel érünk többet azzal ha most megtudjuk?
2012. jún. 15. 13:34
14/18 anonim válasza:
De bolond vagy. Hát annyit érsz vele, hogy legalább tudod, hogy terhes-.- Ha meg nem akarod tudni akkor mi a francért tetted fel a kérdést?
Hülyegyerek.
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy pont attól késik neki, hogy ő még nálad is jobban ki van idegileg, mert nem tudja hogy terhes-e. Egy terhesteszt vagy megnyugtatna mindkettőtöket, vagy jönne egy újabb para, újabb kérdés: "Terhes a barátnőm, mit tegyek?"
16/18 anonim válasza:
Ne légy már ilyen töketlen! Attól még hgoy nem szakadt ki az óvszer ugyanúgy lehet terhes....az óvszerek nem nyújtanak 100%os védelmet, bármikor becsusszanhat. Egyébként meg vegyetek terhességi tesztet és nézzétek meg, dugni azt tudtok de ha gond van cselekedni nem.
17/18 anonim válasza:
Ne légy ideges, APU! A gyerekedhez hogy lesz így türelmed?
(remélem, azóta már rájöttél hogy f@sz voltál!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!