Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Borzasztóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Borzasztóan szerelmes vagyok egy tanáromba

Figyelt kérdés
Én 17/L,ő 28

2012. jún. 14. 22:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, hogy visszanéztél és próbálsz a jó irányba taszigálni,de soha nem lennék képes bevallani neki,hogyan érzek.

Igen,tényleg szégyellem magam,mert ez helytelen.Valamiért a barátaim szemébe sem tudok nézni. Ez az egész felemészt,úgy érzem,nem mondhatom el senkinek,és ettől megfulladok.Olyan jó, hogy valaki megért.

És biztos tényleg csak beképzelem, hogy került.

Mindegy,itt a nyár,hátha elfelejtem...

Köszönöm utolsó

2012. jún. 18. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Úgy érzed, hogy nem mondhatod el senkinek és ez megfullaszt. Mikor én elmondtam neki mindent, úgy éreztem, hogy végre tiszta vizet öntök a pohárba, többé nem kell a reakcióin agyalnom, felszabadító érzés. De tiszteletben tartom a döntésed, egyébként gondoltam, Te tudod..

Sok sikert!

2012. jún. 19. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt viszont, hogy ez helytelen, és bűn lenne, verd ki a fejedből, emiatt emészt téged ez az egész. Bárkibe szerelmes lehet az ember, a szerelem nem bűn. Max az számít annak, ha nem tudsz ellenállni egy olyan embernek, akinek már van párja. Legalább ezt verd ki a fejedből, az érzéseid nem helytelenek, hisz semmit sem csináltál!!!
2012. jún. 19. 23:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi,jó hogy van valaki,aki megért.
2012. jún. 27. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy cipőben járunk. Ráadásul én tudom hogy kedvel. És valamilyen szinten tetszem is neki. De én soha nem mernék kezdeményezni. Ő pedig biztosan nem fog. És.... nekem már 2 éve tart. Egyfolytában. Tavaly nyár nem segített, az idei sem fog. Most kezdett el rettenetesen hiányozni...mintha jogom lenne hozzá. Őrjítő, és nem tudok beszélni róla senkinek. Nem tudom mit tegyek.
2012. júl. 23. 20:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Talán ha elballagsz majd, lehet köztetek valami.

De ha mégsem lép, és te sem mersz, az idő minden sebet begyógyít.

Idővel minden fájdalom elmúlik, semmi nem tart örökké.

Sem a fájdalom, amit egy szerelem miatt érzel, sem a szerelem.

Remélem neked is sikerül túllépned rajta, mint nekem.

2012. aug. 16. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!