Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tetszik nekte, ha egy nő ilyen stílusú?
2012. jún. 14. 22:30
11/16 Solarian válasza:
Nem, jobban szeretem, ha egy nő nőiesen öltözködik (toppok, felsők, szoknya, meg ilyen egyberuhák)
12/16 anonim válasza:
Szeretem azt, amikor egy nő elegáns és gallért is visel, de ne férfiként öltözködjön, hanem nőiesen! Nem tetszik.
21F
13/16 A kérdező kommentje:
Mutass már 1 nőt, aki elegáns de nőies.
2012. jún. 15. 12:22
15/16 anonim válasza:
Azért tucat a feje, mert semmi különleges nincs benne. Ha végigmész a Teréz körúton, 50 méterenként szembejön veled egy ugyanilyen fejű. Nem csúnya, de ha nem lenne így kifestve, egy lenne a sok közül. A tekintete sem túl okos. Tűrhető az arcmemóriám, de az ilyet képtelenség megjegyezni, mondom, semmi egyedi, semmi megragadó nincs benne.
16/16 anonim válasza:
A bézs ruhás nő, na az már egyéniség, értelmes és helyes arca van. A ruhája inkább sportos, de jó.
A két barna nő meg megint a tucat-típus a barnából. De okosabbnak tűnnek a kérdésben csatoltnál...
Amúgy szerintem mind a 4 nőies. Egyiken sem férfiruha van, mégha kissé arra emlékeztet is. Azért ilyen passzentos nadrágok furán állnának férfiakon... :-)
A négy nő ruhájának sorrendje szerintem:
3 (hétköznapra, hivatalba, ünnepélyre azonban ne...)
2
1
4 (túl gyászos, azért utolsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!