Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem jó ez így, mit tegyek ellene?
Beleszerettem egy lányba akivel évek óta nagyon jóban vagyok,de ő barátságon kívül mást nem akar tőlem.Ami nehezíti a dolgot,hogy osztálytársak vagyunk és szinte mindig együtt vagyunk,ami engem kicsinál.Szóval ez egy elég nagy csalódás volt nekem.
A probléma az,hogy annyira elment a kedvem az egész hosszútávú kapcsolatos témától,hogy az elképesztő.Szerintem tudat alatt félek még egy ilyen csalódástól.És mást valahogy nem akarok egy lánytól sem,csak hogy ágybabujjon velem.Ezt nagyon szégyellem is,mert ilyenkor úgy érzem megalázom azt a lányt akivel éppen vagyok.
De sajnos ezen nem tudok változtatni,mert valahogy egy lánnyal sem tudom elképzelni magam hosszútávon.
Hogy tudnék ezen változtatni?
Azt még hozzáteszem,hogy a lányok nagy része aranyosnak és türelmesnek tart.Rengeteg lány ismerősöm van és nagyon sok okos és szép közülük.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha ledob a ló, ülj rögtön vissza rá, különben félni fogsz tőle.
Használd fel tetszésed szerint a kérdésedre ezt a régi bölcsességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!