Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik magabiztos nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik magabiztos nő?

Figyelt kérdés
olyan, aki 100%-ig saját belső meggyözödéseire alapozza az önképét és nem külsö megerösitésekre?
2012. jún. 14. 00:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen. 29/N
2012. jún. 14. 00:13
 2/21 A kérdező kommentje:
kamu.
2012. jún. 14. 00:14
 3/21 anonim ***** válasza:
igen én ismerek egyet
2012. jún. 14. 00:16
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

Kultúra: tágan értelmezzük, úgy, mint az embernek a természethez és társadalomhoz való viszonyát, adaptációs készségét, beleértve a technológiákat, szokásokat, kapcsolatokat, folyamatokat, szimbólumokat stb. A kultúra történeti kategória, semleges, értékmentes fogalom.

Ez alapján nem nincs. Mindenkinek meghatározza valami. Mindenkinek van egy referencia csoportja.

Referencia csoport: olyan személyekből vagy csoportokból áll, akiket vagy amelyeket az egyén saját értékei, attitűdje vagy magatartása alakításában viszonyítási pontként kezel.

2012. jún. 14. 00:18
 5/21 anonim ***** válasza:
én épp most beszélek eggyel, ez a nő tudja mit akar és meg is fogja szerezni tartok tőle
 6/21 anonim ***** válasza:
én még nem találkoztam ilyennel, de attól még lehet
 7/21 anonim ***** válasza:
Mi abban az érdekes, ha egy nő önálló, és nem a mások véleményére alapozza az önképét? Az első vagyok.
2012. jún. 14. 00:19
 8/21 A kérdező kommentje:

mert te nö vagy. téged szednek fel a férfiak. nem mászhatsz rá a kiszemelt férfira, mert ribinek néznek ---> rögtön külsö hatás alapján cselekedsz, vagyis megprobálsz mindenáron NEM tünni ribinek

és ha nem szed fel a kiszemelt téged, akkor rágódsz, hogy vajon benned van e a hiba, mert ki másban?

most nézz meg egy kóteres bünözöt, szerinted őt mennyire érdekli egy magabiztos nöhöz képest, hogy mit gondolnak róla? Elmennél smink nélkül pasizni, szakadt ruhában? NEM. Viszont egy magabiztos férfi akkor is fel tud szedni egy nöt, ha nagyjábol ugy néz ki már mint egy szakadt csöves.

2012. jún. 14. 00:22
 9/21 anonim ***** válasza:
51%
100%-ig arra alapozom az önképem,ahogy Én önmagamat látom.Tisztában vagyok azzal, hogy reggel undorítóan nézek ki,és 1óra alatt óriásit vagyok képes magamon változtatni.Tudom mik a gyengeségeim,mit tudok magamból kihozni külsőre.Sajnos itt-ott csalnom kell a megjelenésemen.De hát b*ssza kutya,meztelenül úgysem járhatok az utcán:)Úgy érzem tudok viselkedni minden helyzetben és jól alkalmazkodok,így attól nem tartok, hogy milyn rólam az első benyomás.Nem vagyok elszállva magamtól,csak tisztában vagyok magammal.Ez nem jelenti azt, hogy tökéletes bármikor is tudnék lenni....De egyfajta magabiztosságnak mondható igen.
2012. jún. 14. 00:24
 10/21 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ilyen nincsen... Mindenki elbizonytalanítható. Én meg a másik véglet lennék, túlságosan alárendelném magam a szerelmemnek, ha lenne.
2012. jún. 14. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!