Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fontos egy fiúba? Mi az ami megfog? Mi ami semmiképp? 15F
Az eddigi válaszok nagyon jók. Még annyi, hogy legyen jó illata, viszont az taszít, ha kolnivel próbálja palástolni a testszagát.
És legyen onmaga, mert szép és jó hogy leírtuk ezeket dolgokat, de ha valaki nem romantikus meg lovagias akkor hiába fogja azt a vonalat eroltetni.
"Vannak olyan emberek,akik képtelenek mosolyogni, mert lelki problémáik vannak, de mégis vágynának nőre, aki majd talán felvidítja őket. Akkor azoknak is kuss van? Elég szomorú."
Nem, ha tényleg jó ember és próbál is valahogy változtatni a depresszióján.
Mert ha nem próbál, akkor a nő, aki segíteni szeretne neki, szintén belecsúszhat mellé.
Hiszen ilyenkor sehogyan sem jó: ha nem tudja felvidítani, akkor milyen jogon legyen már ő maga (a csaj) vidám? Ha a pasi azt várja, hogy vele együtt sajnálják önmagát, egy idő után sz.r lesz a másik élete is. Ha meg mellette vidámkodik, jön a "te nem figyelsz rám, érzéketlen vagy, teszel rám, nem értesz meg!"
Az más, ha tényleg fel lehet vidítani, szép lassan ki tud mozdulni a negatív állapotból.
Bár így kapcsolatot kezdeni nagyon nehéz. És ne hidd, hogy egy nőnek könnyebb.
Hacsak nincs vészes önbizalomhiánya, egy férfi sem szívesen pátyolgat egy önbizalom hiányos, depresszív nőt.
És nagyon fontos, hogy ilyenkor nem az adott nőt kell okolni. Itt az oldalon sok férfi panaszkodik, de amikor egy nő másnak tűnik, elbeszélgetne velük, "bosszúból" rázúdítják mindazt a negatívumot, amit a többi nőről tapasztaltak (hogy rajta legalább törlesszenek). Volt, aki konkrétan le is írta, hogy élete további célja a nőkön való bosszúállás.
Aztán egy ilyen kompenzáló alak csak igazolni fogja önmagát, nekem is volt dolgom hasonló kötekedővel: persze, hogy nem tartott sokáig. Így megint oda jutott, hogy csak nem kell a nőknek...(megjegyzem: látszólag kedvesnek akart látszani, és hangsúlyozta, ő mennyire jó ember, rendes, szolid, nem "rosszfiú", de esküszöm egy rosszfiútól nem kaptam még soha annyi odapiszkálódást mint ettől a békétlen embertől- sőt, a rosszfiúk néha kapcsolatban nagyon is szelídek :)
Jah, akkor te vagy az a 30 as leányzó, akivel azt a szerencsétlent okítgattuk multkor a külső alapján választós topicban ugye? Te jókat írsz, felpontoztalak, hogyhogy még nem kúszott fel a 81% od! :)
Amúgy meg egyszerűen az embereknek előítéleteik vannak. Eleve a nők zöme esélyt sem ad a rosszhangulatú, mogorva tekintetű fickóknak, akik arra vágynának hogy fel legyenek dobva a nénik által. Azok meg félnek, kerülik egy idő után őket. Senki nem gondolt arra,hogy az ilyeneket lehetetlenség volna kirántani a lelki feketelyukból. LEeht,hogy pot az hiányzik csak igazán az életemből ,amit egy kicsi nő meg tudna adni.
Én mindig próbáltam (nem csak ezen a téren) nyitott lenni. Valójában nem is igazán láttam ilyen szempontból "reménytelen" embert, úgy voltam vele, hogy nem lehet az olyan rossz, (mármint a helyzete), csak lehet benne, az életében találni (saját magának) valami értékeset, amire büszke lehet.
De bizony, előfordult, hogy sok embert többre értékeltem ebben, mint ő önmagát.
Köszi, hogy felpontoztál, valószínűleg mások meg (akik önigazolódni akarnak és már nem nyitottak a pozitív megközelítésekre) le szoktak.
Szerintem te az vagy (nyitott) és alapvetően kiegyensúlyozott szemléletmóddal rendelkező. Ez lenne a lényeg. Még a nehézségek ellenére is nyitottnak maradni.
Igen, sok embernek előítélete van, nőknek férfiaknak egyaránt. A nők nem adnak esélyt, a férfiak meg (mármint a depresszívek többsége) már előre eldöntik, hogy a nők úgysem adnak majd nekik esélyt és ez sugárzik róluk.
Ördögi kör, melyet kölcsönösen generálhatnak és amelyből nehéz kitörni, elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!