Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fontos egy fiúba? Mi az ami megfog? Mi ami semmiképp? 15F
ami jó - őszinte, romantikus, figyelmes
és ami nem - megcsal, buz*i, fogadásból van velem
Ami megfog: őszinte, kimutatja az érzelmeit (nem túl nyálas) és beszél is róla, legyen egyénisége.
Ami taszít: ha másolja a többit (bármiben), primitív, negatív dolgokkal próbál kítűnni, komolytalan (ezt úgy értem, hogy mindent elhülyül, egy viszonylag komolyabb beszélgetést nem lehet vele lebonyolítani)
14
Szinte mindenkiben más az ami megfog..volt hogy a nagy szem, a szép mosolya, csillogó fogai, jó testalkata de volt, hogy a hangja volt az ami megfogott...
Ez szerintem megint egy olyan dolog ahol tudunk általánosítani, de mindenki másért más:)
16/L
1. Kb. leírta, hogy mi. A főzni tudás hatalmas pluszpont, nagyon szexinek találom! :)
És nekem bejön, ha picit kisfiús, szégyellős. :) De nem úgy, hogy önsajnáló és megutálta a lányokat (kb. ez a típus a "jaj én szegény, a gonosz csajoknak a bunkók/pénzesek kellenes"- mert ez nem a szégyellőssel, rendessel, hanem a kötekedővel egyenlő!) :)
legyen közvetlen, nyitott es humoros!!
Ez nagyon fontos!!
:) 16/L
megfog a szeme, a mosolya :) megtartanak a belső tulajdonság (ha vicces, nem bunkó, vagy nagyképű).
ami semmiképp, azok a rossz tulajdonságok (nyilván nekem is vannak, de azt ha valaki egy bunkó paraszt, nem lehet elfogadni :))illetve ha dohányzik az illető :)) nem jó dolog hamutartót csókolgatni, szerintem. :) kizáró ok nálam, lehet akármilyen helyes :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!