Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a mellemről? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a mellemről? Szerintem elég kicsi, nagyobbat szeretnék. Nem azt a hatalmasat de azért ennél nagyobbat.
Egyébként 15 éves vagyok, félek, hogy nem sokat fog már nőni.
Ui: A képen ez nem az én mellem, de ehhez hasonló a mérete és a formája is, majdnem ugyanilyen.
2012. jún. 13. 22:54
11/23 anonim válasza:
az elozo egyik kommentelohoz hozazfuznem, nemhogy valamelyik pasit nem erdekli, de valamelyik pasinak az ilyen mellek jonnek be!;)
12/23 anonim válasza:
Tök jó, ne parázz a méreten, nem kell ennél nagyobb:)
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 13. 23:42
14/23 anonim válasza:
15 évesen még nőni fognak. Viszont a pont ilyenre vonatkozó vélemények a képen lévő csajra vonatkoznak és nem rád! Ezért csalóka lehet minden vélemény.
20F
15/23 anonim válasza:
Akármekkora is lesz a melled felnőtt korodra, semmiben nem befolyásolja a szépséged!
16/23 anonim válasza:
Szerintem ne akarjnagyobbat. Én már csak tudom, mert a nagyobbal csak a gond van, legalábbis nekem....
17/23 anonim válasza:
nekem is hasonló méretű és 24 vagyok. ha nem nő az sem baj az én párom a mai napig odáig van értük:) nem a mell méret a lényeg:) de komolyan ha csini vagy meg kedves olyan mindegy hogy A vagy D kosaras melltartót kell hordanod.
19/23 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg hanem a mínőség!
20/23 anonim válasza:
Menstruációd megjövetele butáni 2-3 évben még nőni fog. Nem tudom, hogy Neked ez jó v rossz hír. XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!