Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a mellemről? KÉPPEL
Mit gondoltok a mellemről? Szerintem elég kicsi, nagyobbat szeretnék. Nem azt a hatalmasat de azért ennél nagyobbat.
Egyébként 15 éves vagyok, félek, hogy nem sokat fog már nőni.
Ui: A képen ez nem az én mellem, de ehhez hasonló a mérete és a formája is, majdnem ugyanilyen.
szép, semmi baja nincsen. van ennél sokkal kisebb is és mondok valami meglepőt: azzal sincs semmi baj. mindenki más és úgy szép ahogy van. még fog nőni a melled, de ha esetleg ilyen marad, emiatt ne keseredj el, ha a pasik miatt kérdezed (nyilván), akkor vagy mellre mennek vagy fenékre, aki a nagy melleket szereti, nem téged választ, ennyi. rengeteg olyan pasi van, akit nem érdekelnek a mellek.
sőt, olyan is van, hogy figyelmen kívül hagyja, hogy milyen melled van, mert megfogja a személyiséged. szóval ne tedd ezt központi témává magadnál, mert abból csak gond lesz. szeresd magad és mások is szeretni fognak :) 23/l
Köszönöm a normális válaszokat.
Egyébként nem, nem a barátnőm van a képen. A képet a Google Képkeresőből linkeltem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!