Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20 évvel idősebb férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 évvel idősebb férfi nem hagy békén. Mit tegyek? Fontos.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok.. szokásosan jövök haza iskolából és ahogy leszállok a buszról és sétálok haza pont a házuk előtt kell elmennem.. namost.. ma azt mondta nekem ez a csávó hogy szeret engem már kicsikorom óta.. és nem engedi hogy elmenjek máshova tovább tanulni csak a legközelebbi iskolába.. ahonnan hazajárnék.. és hogy ő akar nekem az első lenni mindenképp..(természetesen NEM fekszek le vele) és annyira megijedtem.. már többször volt hogy idősebb férfiak (akiket mellesleg ÉVEK óta ismerek) ilyenekkel állnak elő.. nem magam miatt félek.. hanem van nekem mostanában egy ilyen rossz érzésem.. meghalt apukám nemrégen.. rossz család.. konfliktus.. erőszakos volt.. és ennek a pasinak a haverja.. és ő is ilyen.. alkoholista mint apám.. verte anyát..nem gondoltam volna hogy képes önmagát megölni..mindig anyát szekírozta.. fenyegette..na és nagyon félek hogyha elmegyek koliba akkor esetleg valami bántódása akad anyunak.. mert itt lakik szinte a szomszédunkban.. nagyon szépen köszönöm annak aki elolvasta.. és aki értelmes választ tud adni.. mert tényleg nagyon paranoiás vagyok mostanában.. és ez meg..
2012. jún. 13. 22:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%

hajrá,sok sikert;)

de miért írjak mást mikor a csajok többsége a 10-20 évvel idősebb pasikért van oda?és gondolom már a pasik többsége is úgy gondolkodik hogy ha lehet akkor miért ne a jóval fiatalabb csajoknál próbálkozzon...

ha lehet akkor ezt a hozzászólásomat is pontozd le:D

2012. jún. 14. 14:44
 22/26 anonim ***** válasza:

"hajrá,sok sikert;)

de miért írjak mást mikor a csajok többsége a 10-20 évvel idősebb pasikért van oda?és gondolom már a pasik többsége is úgy gondolkodik hogy ha lehet akkor miért ne a jóval fiatalabb csajoknál próbálkozzon...

ha lehet akkor ezt a hozzászólásomat is pontozd le:D"

Normális vagy te f@szkalap? "ma azt mondta nekem ez a csávó hogy szeret engem már kicsikorom óta.ma azt mondta nekem ez a csávó hogy szeret engem már kicsikorom óta."

Te felfogtad, hogy ezzel mire utalt az emberünk? Jesszusom. Adja Isten, hogy egyszer élőben találkozzunk..garantálom, hogy utána sem fizikálisan, sem lelkileg nem leszel képes normális életet élni.

2012. jún. 15. 00:25
 23/26 anonim ***** válasza:

f@szkalap?:)

megbeszélhetjük a találkát,látom kemény vagy:D

2012. jún. 15. 00:57
 24/26 anonim ***** válasza:
ja,amíg nem tudod ki ül a másik gép előtt,nem biztos hogy jó dolog ám ilyeneket írni,ejnye bejnye;)
2012. jún. 15. 00:59
 25/26 anonim ***** válasza:
Azonnal szólj a szüleidnek!
2012. aug. 25. 21:08
 26/26 anonim válasza:
Nincs egyáltalán ilyenben tapasztalatom, viszont a helyedben tuti hogy megmondanám anyukádnak, és úgy, hogy ne szóljon neki meg semmi, és ez után pedig menjetek a rendőrségre, mert ez nem normális. Mindenképpen kérdezzétek meg a rendőrségtől, vagy esetleg egy rendvédelmis ismerősötöktől, hogy mi ilyenkor a teendő. Én ezt javaslom
2014. márc. 20. 21:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!