Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 évvel idősebb férfi nem hagy békén. Mit tegyek? Fontos.
hajrá,sok sikert;)
de miért írjak mást mikor a csajok többsége a 10-20 évvel idősebb pasikért van oda?és gondolom már a pasik többsége is úgy gondolkodik hogy ha lehet akkor miért ne a jóval fiatalabb csajoknál próbálkozzon...
ha lehet akkor ezt a hozzászólásomat is pontozd le:D
"hajrá,sok sikert;)
de miért írjak mást mikor a csajok többsége a 10-20 évvel idősebb pasikért van oda?és gondolom már a pasik többsége is úgy gondolkodik hogy ha lehet akkor miért ne a jóval fiatalabb csajoknál próbálkozzon...
ha lehet akkor ezt a hozzászólásomat is pontozd le:D"
Normális vagy te f@szkalap? "ma azt mondta nekem ez a csávó hogy szeret engem már kicsikorom óta.ma azt mondta nekem ez a csávó hogy szeret engem már kicsikorom óta."
Te felfogtad, hogy ezzel mire utalt az emberünk? Jesszusom. Adja Isten, hogy egyszer élőben találkozzunk..garantálom, hogy utána sem fizikálisan, sem lelkileg nem leszel képes normális életet élni.
f@szkalap?:)
megbeszélhetjük a találkát,látom kemény vagy:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!