Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 20 évvel idősebb férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 évvel idősebb férfi nem hagy békén. Mit tegyek? Fontos.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok.. szokásosan jövök haza iskolából és ahogy leszállok a buszról és sétálok haza pont a házuk előtt kell elmennem.. namost.. ma azt mondta nekem ez a csávó hogy szeret engem már kicsikorom óta.. és nem engedi hogy elmenjek máshova tovább tanulni csak a legközelebbi iskolába.. ahonnan hazajárnék.. és hogy ő akar nekem az első lenni mindenképp..(természetesen NEM fekszek le vele) és annyira megijedtem.. már többször volt hogy idősebb férfiak (akiket mellesleg ÉVEK óta ismerek) ilyenekkel állnak elő.. nem magam miatt félek.. hanem van nekem mostanában egy ilyen rossz érzésem.. meghalt apukám nemrégen.. rossz család.. konfliktus.. erőszakos volt.. és ennek a pasinak a haverja.. és ő is ilyen.. alkoholista mint apám.. verte anyát..nem gondoltam volna hogy képes önmagát megölni..mindig anyát szekírozta.. fenyegette..na és nagyon félek hogyha elmegyek koliba akkor esetleg valami bántódása akad anyunak.. mert itt lakik szinte a szomszédunkban.. nagyon szépen köszönöm annak aki elolvasta.. és aki értelmes választ tud adni.. mert tényleg nagyon paranoiás vagyok mostanában.. és ez meg..
2012. jún. 13. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Bocs akkor meg az anyjának mondja meg. Vagy a suliban az osztályfőnökének.
2012. jún. 13. 22:55
 12/26 A kérdező kommentje:
apa meghalt..amint már mondtam.. de akkor meg.. egy faluban lakunk.. és egyedül van anya.. és tudom hogy olyan hogy leordítja a fejét rendesen.. de akkor én máskor hogynézek a pasi szemébe?
2012. jún. 13. 22:55
 13/26 Johnny B. Goode ***** válasza:
Csatlakozom a többiekhez, el KELL mondanod édesanyádnak!
2012. jún. 13. 22:56
 14/26 anonim ***** válasza:
Menjetek a rendőrségre!
2012. jún. 13. 22:58
 15/26 anonim ***** válasza:

MONDD MEG AZ ANYUKÁDNAK!

Tudod, nem vicces az ilyen... 11 évesen hurcoltak pszichológushoz a rendőrségtől meghallgatásra, mert egy ilyen pali miatt volt egy csomó konfliktus a településen, ahol éltem. Engem többször megfenyegetett, hogy rám mászik úgy, hogy férfi rokon ott volt a strandon tőlem tizenpár méterre, és kétszer meg is gyepálták érte, és mások is!

Tudod mi lett a vége? Megerőszakolt egy kislányt!

Nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerülj, de tizenegynéhány év távlatából is szörnyű belegondolni, hogy akár én is lehettem volna.

Az ilyet nem szabad titokban tartani! Magad, és anyukád miatt sem!

2012. jún. 13. 22:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan, hogy „jaj, félek, hogy valami baja lesz”. Ha nem mész, akkor bajotok lesz!
2012. jún. 13. 22:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Először anyu, aztán rendőrség! Szerintem!
2012. jún. 13. 22:59
 18/26 anonim ***** válasza:
tényleg mond el anyudnak,és menjetek a rendőrségre,de előtte hogy elhigyje mikor elindulsz a suliból kapcsold be a telodat hangfelvevőre,vagy kamerára,és tedd be a zsebedbe akkor felveszel mindent,és bizonyíték is lesz a rendőrségen.Ne félj,légy erős,és onnantól kezdve megnyugodhatsz.
2012. jún. 13. 23:04
 19/26 anonim ***** válasza:
12%

nem szabad hibáztatni a fószert.gondolom már ő is úgy van vele hogy minden csajnak minimum a 20 évvel idősebb pasik tetszenek:D

UGYANIS EZ A DIVAT A CSAJOKNÁL!!!

2012. jún. 14. 10:40
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

"nem szabad hibáztatni a fószert.gondolom már ő is úgy van vele hogy minden csajnak minimum a 20 évvel idősebb pasik tetszenek:D"

Téged gondolkodás nélkül belelőnélek a Dunába.

2012. jún. 14. 14:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!