Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 évvel idősebb férfi nem hagy békén. Mit tegyek? Fontos.
MONDD MEG AZ ANYUKÁDNAK!
Tudod, nem vicces az ilyen... 11 évesen hurcoltak pszichológushoz a rendőrségtől meghallgatásra, mert egy ilyen pali miatt volt egy csomó konfliktus a településen, ahol éltem. Engem többször megfenyegetett, hogy rám mászik úgy, hogy férfi rokon ott volt a strandon tőlem tizenpár méterre, és kétszer meg is gyepálták érte, és mások is!
Tudod mi lett a vége? Megerőszakolt egy kislányt!
Nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerülj, de tizenegynéhány év távlatából is szörnyű belegondolni, hogy akár én is lehettem volna.
Az ilyet nem szabad titokban tartani! Magad, és anyukád miatt sem!
nem szabad hibáztatni a fószert.gondolom már ő is úgy van vele hogy minden csajnak minimum a 20 évvel idősebb pasik tetszenek:D
UGYANIS EZ A DIVAT A CSAJOKNÁL!!!
"nem szabad hibáztatni a fószert.gondolom már ő is úgy van vele hogy minden csajnak minimum a 20 évvel idősebb pasik tetszenek:D"
Téged gondolkodás nélkül belelőnélek a Dunába.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!