Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már kezdi felfogni?
Van egy srác akivel pár hónapja ismerkedtem meg. Neki is, és nekem is volt még akkor valakim, de aztán én rövid időn belül szakítottam a barátommal. Ő a barátnőjével kb 2 hete szakított. Ma a sráccal amikor beszéltünk chaten megemlítette, hogy mennyire nem jó neki, hogy most senkije sincsen. Én meg írtam neki, hogy biztos van valaki akinek kellene ő, csak nem veszi észre. Erről még írtunk vagy 20 percig, aztán annyira nagyon boldogan köszönte meg, hogy ezt elmondtam neki, hogy nem is ismertem rá. Ezután kérte, hogy holnap találkozzunk (és itt mondott egy béna indokot, hogy miért). Írta, hogy holnap majd hív, ha már megérkezett a városba és akkor elindul hozzám.
Most nem tudom eldönteni, hogy most ebből felfogta, hogy szeretnék tőle valamit, vagy valaki másra gondol és csak meg szeretné köszönni, hogy rávezettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!