Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy fiúval tácoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy fiúval tácoltok egy discóban és érzitek ha odabújik hogy már kemény, az ciki szerintettek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 23:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
haaat..hacsak nem jon be nagyooooon a pasi akkor nem igazan elvezem. na meg nem szoktam epp ugy tancolni veluk h allandoan agaskodjanak.... azt meg nagyon utalom ha meg nyomkodja is nekem. en elhiszem h tanc egy elojatek, de pont ez a lenyeg: elojatek es nem szex, nem kell a tancparketten "dugni". (mert egyesek nagyon ugy mozognak....kozonseges)
2009. júl. 4. 09:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég ciki.

1. Mit képzel magáról, hogy egyáltalán hozzámdörgölődzik ismeretlenül??? Nem vagyok egy túl romantikus alkat, de egy álló f_sszal a hátamba akkor pofont kapna....

2. A semmire feláll neki? Nekem ez gáz. Én szeretek 'megdolgozni' az örömömért (h felálljon).

2009. júl. 4. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:
tök jó
2010. máj. 23. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem közönséges. Még jó, hogy nem járok diszkóba. Nekem az nagyon intim, ha valakinek érzem,hogy feláll, nem akarom tánc közben érezni.
2010. máj. 24. 18:21
 15/18 anonim ***** válasza:

ha a baratom, akkor tanc közben, es barmikor, szuper!!

egy idegentöl...hat idegennel nem tancolok ugy, hogy ilyen elöforduljon

2010. máj. 24. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:

én is jártam igy, nem tduom a csaj mit gondolt, nem is ismertem. az elött még az arcát se láttam de egyébként nem oda való vagyok és elég szégyenlős .. az évben nem voltam és a mult évben 3*

16/f

2010. máj. 24. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:
ha jócsávó. akkor örülökis .D
2010. máj. 24. 20:24
 18/18 anonim válasza:
Nem ciki! 17/L
2010. máj. 25. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!