Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiúval tácoltok egy discóban és érzitek ha odabújik hogy már kemény, az ciki szerintettek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 23:18
1/18 anonim válasza:
Ha helyes a pasi és azért táncolok vele akkor nem XD
Na jó amugy sem tök helyén valo hogyha táncolok egy pasival és kicsit durvább tánc van akkor bekeményszik:P
Akkor ciki ha egy undorito emberrel táncolsz és közben érzed a keménységét....
2/18 anonim válasza:
sztem pont ellenkezőleg :D izgató!
azt jelenti be van rád indulva...:)
3/18 anonim válasza:
hát ha tetszik a srác, dehogy ciki, örülnék neki, hogy már kemény és élvezném, hogy hagyja, hoyg érezzem. ez nem ciki, ez izgató.
4/18 anonim válasza:
Csak az a ciki, ha elpirul, majd azt mondja, a mobilját érzem XD
5/18 anonim válasza:
Nem ciki, de amikor szándékosan nekinyomkodja a seggemnek, meg úgy csinál, mintha ott helyben megdu.na az már inkább visszataszító
6/18 anonim válasza:
a disco ciki igen nálam annak számít =) a többi nem.
7/18 anonim válasza:
Sokkal inkább ciki, ha már fél órája simogatod, és még mindig 6 órát mutat!
8/18 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem ciki. velem is előfordult, és én izgatónak találtam:)
10/18 anonim válasza:
miiiiiiiiii?
hol lenne már ciki:D
ha jó a pali akkor még örülök is neki :D... tudom,hogy bejövök neki :D... és élvezem a helyzetet :P...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!