Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szeressek ki egy fiúból?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki egy fiúból? Már majdnem két éve szeretek egy nagyon helyes és rendes gyereket.

Figyelt kérdés
Az a gáz h ráadásul sose fog belém szeretni mert nagyon csúnya vagyok sztm.:(((És hát nemtok kiszeretni belőle. Nemrég bevallottam neki és ezzel rohadtul elcsesztem mindent mert az egész suli tudja :/ szóval mindenki ezzel szekál. Nem tetszek neki de teljesen belé vagyok zúgva és túlságosan kimutatom. Nem bírok nem gondolni rá és nagyon sokszor leírom a nevét.Légyszi segítsetek!!!

2012. jún. 12. 19:04
1 2
 11/12 Lott válasza:

S, tudom, megértem a problémád. De nem vagy csúnya, fogd már fel! A kimutatáson lehet segíteni, ha nem Taky-zol mindenhol. Hidd el, ha kevesebbszer írod le a nevét, akkor egy idő után leszoksz róla, a szerelem pedig csökken. Másik megoldás, hogy egyáltalán nem írod le, és vegyél erőt magadon!

Nyugi, jön a nyár, és megoldódik a problémád(reméljük, az idő megoldja).

2012. jún. 13. 15:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Adél te vagy az?köszi,én is remélem h az idő segít :)
2012. jún. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!