Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok azért akarnak párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok azért akarnak párt hogy ne unatkozzanak?

Figyelt kérdés
és azért dugnak füvel fával is?
2009. júl. 3. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Na, elmész te pi*ba!!!!
2009. júl. 3. 18:17
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Szerinbtem igen. Semmi nem kötő őket a pasihoz akiről azt állítják hogy szeretik, ezek mind csak üres szavak...minden héten másba szerelmesek ezek a kis pinák és nem érnek 2 forintot se. De akkor hol vannak a rendes lányok? SOS
2009. júl. 3. 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

na nem csak kis pinák, meg nagy f.szok léteznek.

Van ilyen csak igen aki csak unalomból tart pasit, és van olyan pasi csak unalomból és kényelmi szempontból tart nőt.

Nem tinidiscoban kéne ismerkedned, vagy nem 16 éves p.nákkal.

27/L

2009. júl. 3. 18:19
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Eddig szinte csak 20 fölötti nőkkel voltam 18 éves létemre, de ők meg egyértelműen csak szexet akartak, mivel 5-6 év a különbség, én meg megértem, hogy nem akarnak egy gyerekkel járni. De az én korosztályomban miért nincsenek NORMÁLISAK és egyben olyanok akik adnak magukra?
2009. júl. 3. 18:23
 5/14 anonim válasza:
88%
Nem jó helyen keresgélsz... ennyi. Én sem találtam eddig egy értelmes pasit sem, el voltam keseredve. De mégis sikerült, amikor a legkevésbé számítottam volna rá. Azóta is boldogok vagyunk, szeretjük egymást. Szórakozz többet, és ne csak mindig egy helyre(kávézó, stb...)járj.
2009. júl. 3. 18:27
 6/14 A kérdező kommentje:

"Na, elmész te pi*ba!!!!"

na mostmár tudod milyen szarul esik 1-2férfinak is, amikor "a fiúk csak azt akarják" szöveggel jönnek a nők.

ez kb ugyanaz.

2009. júl. 3. 18:30
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

A barátom nem unaloműzőként funkcionál. Hanem szeretem és jó vele. Van elég barátnőm, ismerősöm, nem unatkoznék ha nem lenne barátom. De ő kell nekem.

És fűvel-fával sem dugok, ahogy te fogalmazol. Csak vele.

16/L Honey

2009. júl. 3. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Nézz szét jobban,és meglátod,hogy nem minden csaj tart unalomból pasit,és a pasikról is lehetne beszélni bőven ilyen téren is-_-" na mindegy,de a legjobban azt nem szeretem az emberekben amikor ÁLTALÁNOSÍTANAK...van nagyon sok rendes lány,aki tényleg szereti a srácot,és nem unalomból van vele,meg nem a szex miatt!!!mondom,csak NÉZZ SZÉT JOBBAN,ÉS TE IS CSODÁLKOZNI FOGSZ:)
2009. júl. 3. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj, nem 1 és nem is 10 pasi nyomult rám, mert h húú, ők járni akarnak velem. Én mindet lekoptattam, mert nem ők kellenek. Ha unalomból tartanék pasit, akkor mindet kipróbáltam volna, le is feküdtem volna velük, hogyha fűvel-fával lefeküdnék, de nem! Mindet elküldtem a p*csába!

Pedig megtehetném ezek szerint nem? De nekem nem hobbiból kell pasi. De általánosíts csak nyugodtan.

L/16

2009. júl. 3. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
A sok lány azért akar párt, vagy dug fűvel fával, hogy ne lógjon ki a sorból, hogy "normális" legyen, mert ez a trendi.
2009. júl. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!