Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal? Hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal? Hogy?

Figyelt kérdés
Hogyan mondanátok el a legjobb ellenkező nemű barátotoknak, hogy többre vágytok vele mint barátság, de kapcsolatot nem szeretnétek?
2012. jún. 11. 15:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én először egy buli, iszogatás alkalmával kétértelmű megjegyzésekkel próbálkoznék, poénosra venném a dolgot, így a reakcióiból leszűrheted mit szól hozzá. így lesz egy támpontod, hogy egyáltalán veszi e a lapot, ha nem, akkor hagyd a francba, inkább maradjon meg a tiszta barátság, ha meg vevő rá, akkor hajrá, pláne ha mindketten függetlenek vagytok egyébként.
2012. jún. 11. 15:24
 12/16 MarySue ***** válasza:
100%
Előzőnél a pont én is ezt akartam javasolni. Egyébként meg csak elb@sszátok. Saját tapasztalat.
2012. jún. 11. 15:29
 13/16 SwedishTime ***** válasza:
100%
Most én is egy ilyen "friends with benefits" - féle kapcsolatban vagyok, de mi nem kérdezősködtünk, hogy mi legyen :D Ki voltunk éhezve mind a ketten, kész, már meg is történt a dolog :D Néha összejárunk, mikor időnk engedi, rosszalkodni. Bulizunk, én csajozom, ő pasizik, ameddig nem találunk valaki olyat, akivel megérné összejönni, addig fog menni ez a dolog. Teljesen megéri: nincs szerelem, de legjobb barátokként megosztjuk amink van ;)
2012. jún. 11. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:
FFi vagy nő, akinek el akarod mondani?
2012. jún. 11. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha Te vagy a lány, azt hiszem nincs nehéz dolgod
2012. jún. 11. 17:59
 16/16 Puszedly :-) válasza:

Ha valójában a barátod akkor már régen tudja ,hogy mire vágysz. Így pedig,

Á-vagy nem akar tőled semmit és ezért tesz úgy mintha nem tudná.

Vagy B-nem is olyan nagy barát. akkor pedig kit érdekel,hogy miképp reagálja le a szitut.

AMÚGY MEG ERRE A KÉRDÉSRE CSAK ÚGY LEHET VÁLASZOLNI HA TUDATOD,HOGY MILYEN NEMŰRŐL VAN SZÓ.

SZtem.

2012. jún. 11. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!