Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, számít ez nektek valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számít ez nektek valamit?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki ha egy fiúnak pattanásos a segge vagy esetleg enyhe narancsbőr taláható rajta? Egyáltalán számít ez valamit? Ja és a szörös popó vagy a sima babapopsi a jobb? Melyik szebb számotokra?
2012. jún. 10. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ugyan, ezen ne akadj már föl :DD a lényeg h rendes legyél.. nem emiatt fogok belédszeretni, sőt, valószínűleg előbb fogom meglátni az arcod, megismerni a lelked, mintsem látni a feneked....... nem gondolod? :D
2012. jún. 10. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb, de a lányoknak is lehetnek ilyen problémáik. Tegyél meg mindent az ápoltság kedvéért, akkor nem lehet baj. Amúgy szerintem nem kizáró ok egy normális kapcsolatban. (lány vagyok)
2012. jún. 10. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:
és mit tehetnék a seggemen lévő pattanásokkal? :D lányok, ha van ilyen nektek akkor mit csináltok vele? Gondolom nem mentek kozmetikushoz ezzel :D...ja és az ápoltsággal remélem nem a szőrtelenítésre gondoltál, mert azt szerintem minden fiú leszavazza...köztük én is :) Különben van bnőm. Azt mondta neki nem számít, de azért érdekelne más véleménye is :)
2012. jún. 10. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem a szőrre gondoltam. :D Persze az extrém bunda már szerintem nem tetszetős, de ízlések és pofonok. Ha nagyon vészes a helyzet, elmehetsz kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz is. Amúgy nem tudom, mit lehetne vele csinálni... nekem csak az arcomon van, arra meg vannak mindenféle kozmetikai szerek...
2012. jún. 10. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:
jó azért nem úgy nézz ki, mint a hold felülete :D csak itt-ott egy pár...az lenne a ciki ha ezzel elmennék kezelésre :D valami házi gyógymód nincs erre? :D
2012. jún. 10. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát narancsbőrre nem nagyon... megelőzni lehet, sok vizet kell inni, mozogni, kerülni a cukorfogyasztást stb. Ha egy kicsi van, az meg kit érdekel? Nekem is van, és?? :D
2012. jún. 10. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
ki látja a pattanásokat a seggeden, már nem azért??? :D nekem is van, de nem látja senki, max. a pasim, de őt meg nem zavarja :D
2012. jún. 10. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
engem !!! :DDD meg én látom (tükörben meg ha hátrafordulok és lenézek a seggemre zuhanyozás után) :DDD ...remélem azért sikerül így egy teljes életet leélnem :D :D
2012. jún. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!