Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért van az, hogy minden fiúnak csak a partyarc, plázacica csajok kellenek?
Figyelt kérdés
Hol lehet normális pasikkal ismerkedni, akik társat keresnek maguk mellé, és nem csak egy "dísztárgyat"?2012. jún. 9. 23:27
21/31 anonim válasza:
Nem csak a kulso a lenyeg kedves kerdezo,a plazacicak kiszamithatoak,mind ugyanazt akarjak es adnak is cserebe valamit.De az olyanok mint te mindig belekottok a parotokba minden aprosagert,mar ha van parotok.Mindig buntutatot akartok kelteni benne valamiert...
22/31 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom hogy csak csúnya lányokkal ismerkedjetek.. a plázacicát nem is annyira a külsőre, inkább a belsőre értettem.. egyébként meg szerintem a normális fiúk egyáltalán nincsenek elhajtva, csak normális lánynál kell próbálkozni, aki becsüli e ritka tulajdonságot.
2012. jún. 9. 23:56
23/31 A kérdező kommentje:
23.51-es: az olyanok mint én?? Szerintem azért ez nem pont így van. Rám legalábbis nem igaz hogy bárkiben is bűntudatot akarnék kelteni..
2012. jún. 10. 00:00
24/31 anonim válasza:
"Normalis lanyt" nagyon sokaig kell fuzni,sokat kell megjatszania magat az embernek,hogy a kozelebe ferkozzon,es ez meg kozel sem jelenti azt,hogy van eselye,hogy osszejojjenek es ne csak baratok maradjanak.Az olyan fiuk amilyet te keresel elobb utobb kifogynak a dumabol,elveszitik az onbizalmukat,a tobbi mar magatol jon lefele a lejton.Javits ki,ha nincs igazam
25/31 anonim válasza:
A mai világban talán az önmagukat és másokat kevésbé becsülő leányzók vannak többségben, így nagyobb az esélye annak, hogy ilyenekbe botlunk bele. Amúgy meg külső alapján tényleg nem lehet senkiről sem megmondani, hogy miféle. Szóval a legtöbb fiú szerintem egy idő után "kiég" a sok kudarctól, mert rengetegen elhajtják őket. Ráadásul ott van az is, hogy sok "rendes" lány viselkedik gusztustalan módon, "válogatnak", azt játsszák, hogy ők a valakik, mert belegázolhatnak másoknak a lelkébe (tisztelet a kivételnek). Eléggé illúzióromboló, amikor egy-egy rendesnek tűnő lány nem éppen válogatott szavakkal vagy esetleg ordenáré viselkedéssel űzi el a szerencsétlen srácot, ez egy idő után lelkileg fárasztó. No meg azért sok "rendes" lány is beáll a csordába, ahol nem feltétlenül a rendes srácokat kell megbecsülni, mert az nem "trendi". Bonyolult ez az egész, és nehéz ellene tenni, mert normálisnak lenni egyre kevésbé elfogadott dolog. Legalábbis néha úgy érzem.
26/31 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem az ien lányok jönnek be 16/F
27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Írtatok néhány elgondolkodtató dolgot. Sok sikert Nektek az életben! :)
2012. jún. 10. 02:04
28/31 anonim válasza:
Ez nem így van, csak őket észre sem veszed. Azért nem veszed észre őket, mert te is csak partyarc, plázaköcsög fiúkák között mozogsz.
29/31 anonim válasza:
én egy csendes, visszahúzódó lányt szeretnék, de reménytelen :( ha esetleg mégis találkozok egyel, az biztos, hogy csúnya :/
Még mielőtt lepontoznátok: ki tud elképzelni egy kapcsolatot úgy, hogy undorodik a párjától? Én nem.
30/31 anonim válasza:
én is ugyanezt kérdezem,csak fordítva:D
társat keresek,de inkább a cicafiúk a kelendőek:)
ettől szép az élet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!