Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a 'javítási' kényszer?
Haha, ott cseszted el, hogy bunkó voltál vele, ugyanis a lányok erre tapadnak! :DD Lettél volna inkább kedves, meg nagyon rendes vele az elején sé le sem sz@rt volna! :D
Tapasztaltam! :D
Gondolom ezt a lányt, nap mint nap látod, "találkoztok". Kellemetlenül érezheti magát, hogy rossz a viszonyotok. Ez persze érthető, nekem is volt olyan akivel megromlott a viszonyom, és kb 2 hétig bírtuk, és "kibékültünk".
Mert, tényleg, kerülgetni a másikat, ha ott van feszélyezve érzed magad stb.
A másik dolog, ha valaki nem tetszik, azt nem baszogatni kell. Nem azt mondom, hogy barátkozz vele, hanem, hogy ha nem muszáj akkor ne szólj hozzá.
Hagyd rá a hülyeségét, ha zavar.
Tartsd tiszteletben a másikat. Te is leírtad, tényleg nem szép dolog.
Meg, gondold magad az ő helyzetébe. Ha veled valaki gonoszkodik, baszogat, akkor te azt hogy vennéd? Örülnél neki? Naná, hogy nem.
Ha ő idegesít, de nem baszogat, akkor te miért baszogatod? Azzal nem koptatod le.
Nem találkozunk nap mint nap, de minden második-harmadik nap.De akkor is csak úgy hogy meglát aztán odajön hozzám. Ha meg nem találkozunk személyesen akkor rámír MSN-en... Én magamtól békén hagyom, nem keresem, direkt nem piszkálnám, hozzá se szólnék. Meg amúgy is még fiatal, én meg nem (vagyis én is fiatal vagyok, de nem ennyire...).
Az meg hogy erre tapadna... nem hiszem, köztünk úgysem lehet/lesz semmi, tuti nem tetszem neki, meg én se bírom a természetét.
ma 07:31
Így van, szard le!
Én is beszóltam egy kövér, undorító csajnak, hogy hagyjon békén, nem akarok vele többet dumálni és még jobban nyomult, le kellett tiltatnom MSN-ről is, hála a jó égnek, hogy nem adtam meg neki a telefonszámomat meg a pontos lakcímemet! :D
Az ilyen undormányok még képesek lennéenk eljönni a házamhoz is! --.--""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!