Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen fura ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huncika kérdése:

Milyen fura ha az embernek olyan mintha 2 énje lenne?

Figyelt kérdés
lényege az nem kell kötekedni csak véleményt kérnék :) volt egy pasim régebben, imádtam de tényleg :) a mindenem volt egy nap elkezdtem változni mármint érzelmileg!!olyan mintha előjött volna a vadászösztönöm és muszáj változtatnom a kapcsolatomon vele!! szakítottunk !! rossz volt nélküle pár napig ,de ez az csak max 1 hétig megismertem egy srácot nagyon jól elvoltunk kedveltem cukipofi volt :) komolyra fordult a dolog köztünk ám itt jött a bibi meg volt a sex minden amit csak megkaphatott megkapott!!egy darabig jo is volt az utána nem érdekelt elmúlt minden érzésem iránta !!erre ő bevágta nekem hogy csak addig kell valaki amíg ki nem szórakozom magam !!!meg hogy nincs szivem !! ez nem igaz vagy igen?NE ÍTÉLKEZETTEK :))
2012. jún. 8. 23:29
1 2
 11/14 lila nyuszi ***** válasza:

Nem az a baj, hogy csak szórakozni akarsz, hanem az, hogy nem vagy őszinte. Elmondhatnád, hogy csak szexelni akarsz.

Ha valaki komolyan gondolja veled akkor őt átvered. Tőle és más lányoktól is elveszed a lehetőséget, hogy vele boldogok lehessenek.

Hancúrcuncika, pasizz, dugj, de olyanokkal akik szintén csak ezt akarják, nincs ebben semmi szégyellnivaló, viszont éretlen és gerinctelen dolog mások érzéseivel játszadozni csak mert jól esik az egódnak. Neked sem esne jól ha veled tennék.

Aztán az már rajtad múlik, hogy el tudsz-e számolni a lelkiismereteddel ha másoknak fájdalmat okozol akár szándékosan akár anélkül. Akiket lelkéből szeret az ember (nem csak azt hiszi, hogy szereti), nekik soha nem tudna fájdalmat okozni, főleg nem szándékosan. Én szerintem elásnám magam ha igazán megbántanék valakit akit szeretek vagy szerettem. Számomra nem nő/férfi az aki szándékosan megbánt valakit, hanem egy szánalmas kétszínű szörnyeteg. Ne vedd magadra ha nem ilyen vagy. :)

Legyen elég vér a pucádban, hogy őszinte légy :), és ne álszent. Szerintem fel sem fogod mennyire kártékony amit csinálsz. Egy lavinát indítasz el, mindenki megbánt mindenkit és nincs vége a lelki tömeggyilkolászásnak.

Másik amit észrevettem, neked a minden a ház, motor, szex, szerelemről és érzelmekről szó sincs, hogy ezeket értékelnéd. Hiába mondod, hogy értékeled, a tények önmagukért beszélnek, hogy nem tudod értékelni az igazi szeretetet. Fogalmad sincs mit jelent úgy szeretni, hogy meghalnál valakiért, hogy őt megmentsd vagy, hogy boldog legyen főleg úgy, hogy mindezt komolyan is gondold. Akit szeret az ember azért megszakad a szíve ha a másik szenved.

21/N

2012. jún. 9. 05:22
 12/14 lila nyuszi ***** válasza:
Még egy amit észrevettem. Téged az foglalkoztat, hogy ne mondjon rosszat rólad az exed, de az már nem, hogy ő hogy érezheti magát.
2012. jún. 9. 05:25
 13/14 anonim válasza:
erdfeks ez a ket en dolog , most hany eves vagy ?
2012. jún. 9. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Hangulatember vagy, egy pszichológushoz el kéne menned.
2012. jún. 10. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!