Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt meleg osztálytársad, aki felvállalta a másságát?
Nem, az a pár hónap szörnyű volt... napi szintű öngyilkosság körüli gondolatok, szarnak érzed magad, "miért-teremtettél-ilyennek" stb.
Aztán rájöttem, hogy ez így nem mehet. Megpróbáltam, és működött. :)
Nagyon örülnék, ha lenne!!!~~~
Biztosan segítenék neki párt szerezni! (Saját szórakoztatásomra)
14/L
Én is egyházi suliba jártam.
Volt egy fiú,aki ugyan nem nyíltan volt meleg,de mindenki tudta.Elég lányos alkat volt.
Az osztályomban pedig én és még egy srác melegek voltunk:D
De ő is lányosabb volt.Én nem.Rólam nem sejtették.
Aztán volt olyan,hogy ez a srác,aki csak az évfolyamtársunk volt,valahogy megérezte,hogy én is az vagyok és megtudta a telefonszámomat,és sms-eket írogatott:DHát eléggé megijedtem.
Én akkor még nem akartam,hogy ez rólam kitudódjon.
Ezért leráztam valahogy.Most 25 vagyok és már másként érzékelem,biztos akkor rossz lehetett neki,hogy elutasították a barátságát,de én akkor még nagyon félénk voltam.De szerintem nem sok közös lett volna bennünk ezen kívül,hogy melegek vagyunk.
Aztán egy társkeresőn megtaláltam a meleg osztálytársamat is:D..Meg egy fősulis csoporttársamat is.
Elég sokan vannak melegek.Így visszagondolva,kitudja gimiben is hányan lehetettek,rólam sem sejtette senki.
Engem inkább az érdekelne,hogy a melegek kb hány %-ka lehet ilyen totál látens vagy önmarcangoló,akik hazugságban élnek felnőttként is.Az érdekes adat lenne.
De ez nehéz lenne felmérni...
2-en tudják rólam az osztályban. Az egyikük tartja a száját, a másikuk néha elszólja magát velem kapcsolatban, de mivel amúgy is nagy mókamester, nem veszik komolyan a többiek.
Nekem viszonylag kulturált osztálytársaim vannak, egy-két kivétellel szerintem jól fogadnák ha nyíltan felvállalnám. De a tanárokban és az évfolyamtársakban nem bízok meg, másrészt meg szerintem ez magánügy. Ha valaki rákérdez, nem hazudok, de külön nem is reklámozom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!