Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik szomszédom azt terjeszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik szomszédom azt terjeszti rólam, hogy meleg vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva elég kellemetlen a helyzet, a szomszédomban lakó kb. 38-40 éves anyuka valamiért elkezdte rólam terjeszteni a dolgot. A hölgy a múltban is elég sok problémát okozott, de eddig igyekeztem úriember módjára kezelni a helyzetet.

Viszont ami sok az sok. Nem vagyok homoszexuális, és felettébb zavar, hogy van néhány szerencsétlen aki el is hitte a pletykát. Olyannyira, hogy egy másik szomszédom, aki - mint kiderült - valóban homokos, be is próbálkozott. Felettébb kínos volt.

Mégis mivel lehetne tisztázni a helyzetet?

27/F

2012. jún. 3. 22:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
én jól megkúrnám:D
2012. jún. 3. 22:28
 2/20 anonim ***** válasza:
rendezz egy jó nagy patáliát. vagy a kocsmában terjeszd el, hogy a nő egy qrva, csalja a férjét, láttál nála valakit, hangokat hallottál stb...
2012. jún. 3. 22:28
 3/20 Marada ***** válasza:
B*szd pofán
2012. jún. 3. 22:29
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
huhh, hát szerintem beszélj a szomszédoddal hogy miért terjeszti rólad ezt, mi az alapja? lehet hogy csak unatkozik..de ennyire?
2012. jún. 3. 22:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Te meg híreszteld h fogazva szop :)
2012. jún. 3. 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Terjeszd el, hogy viszonyod van a férjével. :))

Hidd el, azt már nem fogja olyan viccesnek találni. :)

2012. jún. 3. 22:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél fel magadhoz egy nőt és dugd meg úgy, hogy még három háztömbbel arrébb is hallják a sikolyait. :DDD
2012. jún. 3. 22:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan:vágd pofán.Az ilyen ezt érdemli.
2012. jún. 3. 22:47
 9/20 A kérdező kommentje:

Túl sok alapja nincs a dolognak, a nő elég zakkant. Furcsa mód, ha beszélek vele, normális, viszont a hülye dolgaival nem áll le (pl. figyel engem, és más szomszédokat is folyamatosan, szemben lakik). Már arra is gondoltam, hogy a meleg szomszédomat figyelhette ki akció közben, de mégis valahogy rólam terjedt el a pletyka. Elég idegesítő.

Valóban nőzni kéne, csak nehéz ilyen idősen rendes csajt találni, több okból is. K*rvát meg hívhatnék, de nem az én stílusom, valahogy sosem vonzott a dolog.

2012. jún. 3. 22:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
es teged hol erint ha ezt terjeszti? ha valaki kerdi nyugodtan mond az igazat, vagy ha tenyleg zavar akkor mar reg elmentel volna elmondani neki hogy "kerem ne mondja hogy homokos vagyok mert ez hazugsag". Olyan komplikalt?
2012. jún. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!