Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik szomszédom azt terjeszti rólam, hogy meleg vagyok. Mit csináljak?
Őszintén szólva elég kellemetlen a helyzet, a szomszédomban lakó kb. 38-40 éves anyuka valamiért elkezdte rólam terjeszteni a dolgot. A hölgy a múltban is elég sok problémát okozott, de eddig igyekeztem úriember módjára kezelni a helyzetet.
Viszont ami sok az sok. Nem vagyok homoszexuális, és felettébb zavar, hogy van néhány szerencsétlen aki el is hitte a pletykát. Olyannyira, hogy egy másik szomszédom, aki - mint kiderült - valóban homokos, be is próbálkozott. Felettébb kínos volt.
Mégis mivel lehetne tisztázni a helyzetet?
27/F
Terjeszd el, hogy viszonyod van a férjével. :))
Hidd el, azt már nem fogja olyan viccesnek találni. :)
Túl sok alapja nincs a dolognak, a nő elég zakkant. Furcsa mód, ha beszélek vele, normális, viszont a hülye dolgaival nem áll le (pl. figyel engem, és más szomszédokat is folyamatosan, szemben lakik). Már arra is gondoltam, hogy a meleg szomszédomat figyelhette ki akció közben, de mégis valahogy rólam terjedt el a pletyka. Elég idegesítő.
Valóban nőzni kéne, csak nehéz ilyen idősen rendes csajt találni, több okból is. K*rvát meg hívhatnék, de nem az én stílusom, valahogy sosem vonzott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!