Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik szomszédom azt terjeszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik szomszédom azt terjeszti rólam, hogy meleg vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva elég kellemetlen a helyzet, a szomszédomban lakó kb. 38-40 éves anyuka valamiért elkezdte rólam terjeszteni a dolgot. A hölgy a múltban is elég sok problémát okozott, de eddig igyekeztem úriember módjára kezelni a helyzetet.

Viszont ami sok az sok. Nem vagyok homoszexuális, és felettébb zavar, hogy van néhány szerencsétlen aki el is hitte a pletykát. Olyannyira, hogy egy másik szomszédom, aki - mint kiderült - valóban homokos, be is próbálkozott. Felettébb kínos volt.

Mégis mivel lehetne tisztázni a helyzetet?

27/F

2012. jún. 3. 22:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
tetszel neki menj at kurd meg utana dicserni fog
2012. jún. 3. 22:54
 12/20 A kérdező kommentje:

# 10/11 Időpont ma 22:54

Már megtettem. Simán letagadta, hogy ő terjeszti, ennyi. Lehet, hogy bejövök neki, de ő nem nekem.

2012. jún. 3. 23:03
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
nem zörög a haraszt ha a szél nem fujja:-)
2012. jún. 3. 23:22
 14/20 anonim ***** válasza:
nem zörög a haraszt ha a szél nem fujja :-)
2012. jún. 3. 23:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy felvállalod. Akkor legalább büszke buzzancs lehetsz, ami menő. Így csak a letagadós maradsz és mindenki téged fog cukkolni az utcában 10-99 korig.
2012. jún. 3. 23:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével! Rólam meg azt terjesztették,hogy ribanc vok,mert nincsenek lány barátaim,meg mindig fiúkkal lógok,velük jobban érzem magam mint lányokkal.Szóval ha én adnék mások véleményére én már rég a pszichiátrián kötöttem volna ki.Szóval szard le a "drága" szomszéd véleményét magasról.
2012. jún. 4. 11:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Elsőre én is azt tudtam volna mondani, hogy megsértődött, amiért nem fektetted le és így áll bosszút.

Illetve vannak azok a hölgyek akik valamiért az átlagnál kedvesebb és magukra jobban odafigyelő srácokról azt hiszik melegek és ezt teljes nyugalommal adják is tovább az embereknek. "Jaj, Julika, ha tudná! Pl. most is dolgozik nálunk egy olyan kedves, meleg fiú! Nagyon örülünk, mert végre olyat vettek fel aki ért is a munkához és szavamra, nagyon aranyos, kedves! Úgy hívják Zoltán." - Ennek az okát már valószínűleg egy egész felbőszült melegnek kikiáltott, heteroszexuális férfiakból álló kutatócsoport keresi már...

Nem tudnál a sráccal beszélni, aki bepróbálkozott? Bár nem tudom, hogyan rendezted akkor vele a helyzetet.

Ha ő megfordul ilyen pletykás körökben, netán rá is jellemző az akkor jól jönne ha elbeszélné a többieknek, hogy te mégsem vagy meleg.

Egyébként pedig ha nagyon nem bír magával a nő, akkor szólj valakinek, hogy kezdje el terjeszteni, hogy volt egy kis kalandod a férjével, vagy mondd, hogy láttad a fiát egy fiú iskolatársával csókolózni stb.

De szerintem lehet ezzel valamit kezdeni jogi úton is. Mert ez neked komolyan árt, valós probléma, rontja a híredet, esetleg emiatt nem vesznek fel új munkahelyre, emiatt nem tudod fizetni a hitelt ésatöbbi. Már most kezdd el perelni! :D

Vagy legközelebb, ha kint lesz az udvaron erélyesen szólítsd meg és rohanj oda hozzá és vágd a képébe, hogy úgy hallod azt pletykálja, hogy meleg vagy. És persze tedd hozzá, hogy nagyon jó lenne ha már leállna vele, mert ez nem igaz és nem érted, honnan vette.

Ha egyik sem válik be nyisd rá a slagot...

2012. jún. 5. 11:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Szomszéd :) Ha biztos vagy benne hogy ő terjeszti akkor nyomtass pár lejáratós szórólapot róla amin egy kitalált történetet írsz le és dobáld be pár szomszéd postaládájába az éjjel :)))
2012. jún. 8. 22:51
 19/20 anonim válasza:
Jelentsd fel,vagy terjeszd el,hogy Kurv-a
2012. aug. 30. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Amúgy most itt mindenki viccre veszi,de szerintem nem szabad belemenni ebbe a játékba,hogy ki talál ki a másikról nagyobb hazugságot,mert nagyon eldurvulhat.

Én meleg vagyok,de nem szeretném ha a szomszédok ezt megtudnák,nem azért,mert szégyellem vagy ilyesmi,de nem akarok,hogy velem foglalkozzanak,mint valami nagy szenzáció,mert sokaknak ez még az.

Volt olyan,hogy anyám egy szomszéddal beszélgetett erről és ő megkérdezte,kedves kérdésnek tűnt,nem olyan bunkónak,csak érdeklődött,de anyám nem mondta el neki,mert nem tudhatja az ember kiben bízhat,másrészt elszólhatja magát olyannak,akinek ez lehet nem tetszene...stb.

Sajnos ma még ez olyan nagy dolognak számít,pedig minden bérháztömbben lakik legalább 1 meleg ember,sőt több.

Ilyen szomszédok mindig lesznek,akik szeretnek pletykálni és ha te meg nem vagy ilyen típus,akkor te leszel az akiről pletykálni akarnak.Vannak akik nem értik meg,hogy másnak ez nem lételeme,vagy egyszerűen hidegen hagyja mások élete.

Tuti ez a nő kielégületlen az élet több területén és mások bántásán akarja kiélni magát,kitudja.

Amúgy lehet nem csak rólad terjeszt dolgokat,hanem másról is a házban,szomszédságban:DVannak ilyen emberek.

Amit tehetsz.Megkérsz pár barátnőt,lány ismerőst,hogy menjen fel hozzád a lakásodra,úgy hogy mások is lássák.

Amúgy hidd el,ha erről a nőről kiderül,hogy hazudozó akkor őt jobban fogják utálni,mint mást,akiről akármit is terjesztenek:))

2013. okt. 19. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!