Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit értettek az alatt, hogy ne csak a lábad köztit hanem "TÉGED" is akarjon valaki?
Tehát miként kell azt "bizonyítani" hogy nem csak dugni akar a srác, mért, mit kéne még akarjon szerintetek???
Most félreértést elkerülve nem azt mondom, hogy minden nő kétlábonjárő nemiszerv de ez a gyagyás szöveg már idegesít, mi az hogy nem csak arra kell, persze hogy szeretem meg elviszem hajókázni meg ilyen nyálas izéket is csinálok, de mi kell még, ami biszonyítja, hogy nem csak a p*ncia kell, és mi kell még kelledjen???
tanulj meg helyesen írni először is.másodszor,azt sem tudod mi kell egy nőnek,csak azt tudod neked mi kell :)
' persze hogy szeretem meg elviszem hajókázni meg ilyen nyálas izéket is csinálok ' -ennyi ha jól csinálod.
1. Ha megért, hogy még nem akarod
2. Nem erőlteti
3. Annak ellenére, hogy tudja, hogy nincs szex mégis időt szán rád
4. türelmes veled
5. Jól érzitek magatokat együtt bármilyen más közös programon
6. Ha gyakran keres
7. Bemutat a családjának
8. Jól el tudtok beszélgetni (nem szexről)
9. Viccelődik veled, "haverkodik"
kétlábonjáró*
félre értést
Ha nem felejted el a születésnapját stb.
Itt-ott megleped valamivel. Most itt nem kell arany fülbevalóra,meg luxusutazásra gondolni.
Bőven elég, ha elviszed sétálni valami szép helyre,és ott beszélgettek. Barátilag számíthat rád.
Én nem hiszek az ilyen friend zona baromságokban, mi sem bizonyítja,minthogy addig nem feküdnék le senkivel,amíg barátként nem számíthatok rá. A barátságból előbb utóbb úgyis szerelem lesz.
Ismerek olyan pasit ,aki kellőképpen határozott,de nem erőltet semmit.
Megmondja,felkínálja,h hova szeretne elvinni,vagy lazán elhív valahova stb. Aztán én azt mondom neki,h nem,akkor azt mondja h,jóvan. :)
Aztán olyan,hogyha nem sikerül neki valami,azt is amolyan viccnek fogja fel,és poént csinál belőle,kifigurázza saját magát, aztán odébb áll,mintha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!