Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfitől megkérdezem van-e párja, rögtön leesik mit akarok? Vagy mit lehet mondani egy srácnak, ami kedves, nem közönséges, de leesik neki, hogy kedvelem?
Teszem fel csak sunyin szóba hozom, hogy a párod.... akkor is? Ha rafináltan érdeklődöm?
Mindenki értené, hogy érdeklődöm felőle, és az nagyon gáz?
Ne foglalkozz vele,hogy van e párja vagy sem. Ha nem mondta,akkor vedd úgy,hogy nincs.;)
Egyszerűen legyél vele kedves, ha előzékeny veled,mindig dicsérd meg,mond neki h- de aranyos vagy! Ha puszit ad,örülj neki,és ne húzódj el,vagy akár te is adhatsz neki. Néha érintsd meg,simogasd meg a haját,vagy vállát,nézz mélyen a szemébe.
Én ezeket szoktam csinálni,ha tetszik egy fiú,és még nem tudom,h ő mit érez irántam. Ezek nem egyértelmű dolgok,de mégis jelző értékűek.;)
Nem kell belekeverni a párod szót. Egyszerűen kérdezd meg, hogy mit csinált a hétvégén, mi a terve nyárra. Ha van barátnője, úgyse tudja kikerülni, hogy megemlítse. Ha nincs barátnője, nem említi, és innen tudni fogod. Ha nem említi a barátnőjét és mégis van neki, akkor pedig egyértelmű, hogy tetszel neki. :D
Szerintem nem gáz, ha nyíltan megmondod, hogy tetszik. Persze előfordulhat, hogy visszautasít, de az is jobb, mint feleslegesen ábrándozni róla.
És persze beszélhetsz egy filmről (jó tanács: NE a csillámvámpírosról!), amit megnéznél szívesen, de senki se akar eljönni veled. Ha akciófilm, nagyobb az esélye a sikernek.
Amúgy meg: nem ismersz valakit, aki fel tud világosítani vele kapcsolatosan, hogy milyen filmeket szeret, van-e barátnője, mi a kedvenc színe stb.? Mert a legegyszerűbb ez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!