Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, titeket zavar ha egy lánynak kicsit nagyok a szemérem ajkai? Illyetve az mennyire zavar titeket ha nem tudom kökéletes simára leborotválni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 02:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát szerintem én nagyon szeretem barátomat és tényeghogy mindent megbeszélünk , de remélem nem lessz semmi probléma :P
2012. jún. 8. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az első válaszoló vagyok, én pedig úgy látom hogy ezek a kérdések teljesen feleslegesek ide és ne csodálkozz hogy ilyen válaszokat kapsz! Úgy gondolom hogy az ilyen jellegű problémáid senkire se tartoznak, még a párodra sem! Bizonyára a barátod sincs másképp, mert az előbb kérdezte hogy kicsi p.cse van-e a 12 centijével! Minden puding próbája az evés, de ha a barátodnak probléma hogy nagyobbak a szeméremajkaid, akkor hajtsd el a g3cibe!

Az ajánlatom a borotválásra pedig továbbra is tart!

Üdvözlettel: Gedeon bácsi

2012. jún. 8. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10. én a 7. voltam, pasi és mint pasi azt gondolom h hülyeség ezzel foglalkozni. azt viszont furcsállom, hogy ahányszor új pasi jön az életedbe, mindegyiknek közvetlen találkozása volt a kisajkaiddal. ennyivel az összes hozzászóló fiúnak is megmutathatnád és mindannyian szívesen kezelésbe vennénk a tiedet is és a kérdezőjét is, és a barátaitoknak nem kell tudnia róla, hiszen mi csak segíteni akarunk ;) :P ja és az előttem hozzászólóval egyetértek. ha már itt kiteregetitek az intim részeitekről a dolgokat, akkor már engedjetek be minket is az intim zónátokba, hadd segítsünk! :P :D

sztem nem is igaz, hoyg nagyok. ha megmutatnátok, biztos nem is tűnne nagynak, de hát úgyse fogjátok megmutatni itt, azt már nem mernétek :DDD csak beszélni róla h a fiúk majd szépen megírják a véleményüket minden érzelem nélkül, na azt leshetitek!

2012. jún. 8. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért szálltatok rá ennyire a kérdezőre. Az jobb, amikor a pasik kérdezgetik, hogy a 15cm az kicsi, vagy nagy?

Akkor mi lányok, miért ne tehetnénk fel olyan kérdést, hogy mi a véleményetek a nagy szeméremajkakról? :)

2012. jún. 8. 23:58
 15/15 A kérdező kommentje:
hát elsősorban csak véleményt szerettem volna kérni , és nem akarom magamat mutogatni , szóval képet nem kaptok , mert segiteni nem tudtok csak akkor ha max plasztikai sebész vagytok ... :P
2012. jún. 9. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!