Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket zavar ha egy lánynak kicsit nagyok a szemérem ajkai? Illyetve az mennyire zavar titeket ha nem tudom kökéletes simára leborotválni?
jajmár ilyen kérdésekkel jönnek ide :(
most nem mindegy? aki szeret annak úgy kellesz ahogy vagy!
csak felpiszkálod itt a férfinépet a kérdéseddel és van is valakid, ez nem szép dolog!
ááá tiszta szánalom az egész :((( már csak egyvalami kell mindenkinek a párkapcsolatban, annyira unom ezt...
3. voltam. enyje, lányok, nem tudjátok ha csak ilyenekről beszéltek/írtok az is meg tudja ám indítani a férfi fantáziáját. nem kéne ezt tennetek.
jó hogy nem raktok fel meztelen képeket magatokról, hogy fiúk, szerintetek jól nézünk ki?
még jó h az első odaírta a segítő szándékát, ez a minimum! nem tudjátok, hogyan működnek a férfiak. lehet leszólni érte de nem tehetünk róla.
3. voltam. és nem ez a fontos, hanem hogy elfogadjátok egymást úgy ahogy vagytok. aztán ha valami nem úgy tetszik neki vagy szerinte lehetne jobb, úgyis megbeszélitek nem? vagy nem erről szól egy párkapcsolat? :O
ha a szeméremajkaid miatt kellesz vagy nem kellesz neki, régen rossz az egész. maga a személyed, aki vagy, ha nem vonzza úgy, akkor régen rossz az egész és ezen áll vagy bukik minden
nekem is nagyok a kisajkaim. szerintem csúnyák, de a férfiak még sosem panaszkodtak, hogy zavarná őket. Amikor új pasi jön az életembe, mindig kicsit aggódom, hogy nem fog neki tetszeni a puncim, de ahogy mondtam, ebből még sosem volt gond. szóval szerintem te se aggódj. (ja és a nőgyógyászom mondta, hogy egy csomó tini csaj plasztikáztatni akarja a kisajkait, mert nagyok... szóval nem vagy egyedül a problémával.)
De engem is érdekel, mit gondolnak a pasik a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!