Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
Én 17
Ő 32
igazából Ő elég későn érő típus,és biztos vagyok benne hogy nem csak megdönteni akar.Szerintetek működhet?
2012. jún. 7. 23:56
11/16 A kérdező kommentje:
azt kérdeztem hogy működhet-e nem azt hogy szexelni akar-e
Ő nem ilyen:) A későn érő típust úgy értettem hogy lelkileg.Például még nem akar családot.Mondjuk gyereket amúgy se
2012. jún. 8. 00:13
12/16 anonim válasza:
Mi az, hogy sok-e?
Pont 15 év baz+!
13/16 anonim válasza:
Cigányéknál már az apja lennél, aki az unokáival játszana.
14/16 anonim válasza:
Sok. Te meg fiatal vagy, ostoba, és naiv. De én a srác pártján állok, a 17 éves tiniktől annyi szivatást kapunk fiatalkorunkban, hogy én addig nem is fogok például megházasodni, amig át nem b*szok pár tucatot KÖZÜLETEK
15/16 anonim válasza:
Bizonyos körökben apád lehetne... viccet félrtéve, sok... Egy későn érő 32 éves is jóval érettebb, tapasztaltabb, mint egy 17 éves! Nem fog működni, legalábbis hosszútávon biztosan nem. Egész más életszakaszban vagytok. De tapasztald meg, ha akarod...
16/16 anonim válasza:
köztünk 12év van és már 2éve együtt vagyunk :) ne foglalkozz mások véleményével ezt csak te tudhatod, végülis egy próbát megér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!