Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség sok?
Én 17
Ő 32
igazából Ő elég későn érő típus,és biztos vagyok benne hogy nem csak megdönteni akar.Szerintetek működhet?
Szerintem kamu a kérdés, de lehet hogy működhet nem tudom.
A barátnőm 45 én 25 vagyok, 1 éve tart.
25/F
"és biztos vagyok benne hogy nem csak megdönteni akar"
Jajj mikor én a te korodban szabadon dobálóztam ezzel a kifejezéssel önön tévedhetetlenségem teljes bizonyosságában...
Hogy átkúrták a fejem te jóisten. :D
Na azóta sose vagyok biztos benne, hogy valaki nem csak megdönteni akar. Tégy te is így. Mert egy 32 éves paliból erősen kitelik, hogy geccnagy spíler, és "későn érő" meg álommacho stb...
Egyébként 32 évesen későn érő mit jelent? Anyukával lakik, plüssel alszik, és főznek-mosnak rá, mert képtelen önellátásra?
Akkor miért kérdezel? Hiába mondják, hogy elméletileg nem, te gyakorlatilag is azt gondolod, hogy de, és nem hagyod ott.
De a kérdésre válaszolva: Igen, sok. Nagyon sok. Próbálj annak hinni, aki tapasztalatból ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!