Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számomra elképzelhetetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számomra elképzelhetetlen, hogy ne emberként tekintsek mindenkire. Hogyan lehetnek olyan érzéketlenek az emberek, hogy ezt sokan normálisnak tartják?

Figyelt kérdés
A "szokásos" női vagy férfi játszmákra gondolok, amikor a másik iránti tisztelet egy szikrája sincs meg az emberekben. Tárgynak, húsnak tekintik a másikat, használják, eldobják, stb. Ezt hogy viseli el az emberek lelkivilága mert az enyém képtelen. 28L
2012. jún. 7. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Én a cigányokra, zsidókra se tekintek emberként, mégis mindenki azt mondja, hogy nálam tisztelettudóbbat még nem látott.
2012. jún. 7. 23:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt én is nehezen emésztem meg.

Sajnos az erkölcsi hanyatlás a fogyasztói társadalom/kultúra velejárója. Minden pusztán fogyasztói cikké silányul, még az emberek is.

Ugyanaz a jelenség, mint a becsület eltűnése. Merthogy a mai világban már az sincs. Hiszen kinek számít még az adott szó? Senkinek. A világ kitágult, ha valahol az embernek kitelik a becsület, könnyen továbbállhat.

Ez van, egy "régi vágású", becsületes, erkölcsös férfi/nő már olyan ritka, mint a fehér holló..

30/F

2012. jún. 7. 23:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Hidd el az enyém is képtelen!

22/L

2012. jún. 7. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Káin-modell. Ezt tanítják ma: ha sikeres akarsz lenni, akkor taposs el, akár ölj is meg másokat, mert csak TE számítasz. Másoknak segíteni nem kifizetődő, sőt, nyálas, értelmetlen, undorító. Érzelmileg el vannak tompulva az emberek, így nem úgy fogják fel, mint pl te vagy én.

Nekem is fáj, de sajnos azon kívül, hogy példát mutatok, nem tudok mást tenni.

21/F

2012. jún. 8. 00:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazából örülök, hogy ilyen sok válasz érkezett rövid idő alatt, ez azért megnyugtat. :) Én voltam olyan szerencsés, hogy csak hírből ismerem az igazi, gonosz elbánást a másikkal, de én már olyanon is képes vagyok meglepődni, ha valaki pl. 1 hónap kommunikáció után eltűnik és hasonló csip-csupnak tekinthető dolgok.

Nem tudom egyébként, ezt hogyan lehetne elérni, hogy az emberek egy kicsit jobban bízzanak egymásban és tiszteljék a másikat, de néha van egy-egy kis projektem, amikkel próbálom ezt elérni, mint egy egyszemélyes kommandó. :) Hátja, kicsit még naív vagyok, de azért szép a világ. :)) Mindenkinek minden jót kívánok, ja és mentek a zöld pacsik, ha ez számít. :)

2012. jún. 8. 00:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt én is képtelen vagyok elviselni. Szerencsére a barátaim nagyon emberségesek. Ezért is a barátaim.
2012. jún. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!