Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Tudna vki olyan videót linkelni ahol mutatják hogyan kell csókolózni?2009. júl. 2. 18:29
1/8 anonim válasza:
videó? minek arra videó???
Létszi ne legyél már ennyire betoji :DDD
nem nehéz amúgy de az első igen fura érzés lesz és kegyetlenül fogsz parázni, de hidd el, minél nyugodtabnak kell lenned.
na szóval: összeér a szátok és a nyelveddel elkezded a másik félnek ,,maszirozni'' a nyelvét.... ha végeztetel egy nagy cuppanós puszit még adhatsz a szájára a partnerednek mert az tuti fog neki tetszeni :))))
sok szerencsét :)))
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
áááhh:D:D nemis tudtam, hogy vannak ilyen videók is:D ez nagyon lol
4/8 anonim válasza:
sziasztok én még nem csókolóztam és egy kicsit félek tőle :) leginkább azért mert nekem is volt egy barátnőm akit azért hagyott el a pasija mert még nem készült fel a csókolózásra :( én nem szeretnék így járni
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linket;) sokat segített.
2009. júl. 4. 17:53
6/8 anonim válasza:
Én nekem mostlesz a 2.Csokolózásom.de az első fiunál már hallottam hogy rosszúl smárolok.És nemtudom mit rontottam el.Nemtud vki olyan linket vagy vmi amibe rendesen megvan?
vgay vmi:((
nemakarok pórul járni:(
7/8 anonim válasza:
Én sem csókolóztam még, és én is parázok. Bár én fiú vagyok. Csak sztem az lenne égő, ha én nem jól csókolnék, a csaj meg igen. Én csak ettől félek.
8/8 anonim válasza:
bsszus h lehettek ilyenek =))))))
mien nagydolog a csokolozas :) ossze er a szatok aszt' jatszodtok egymas nyelvevel..:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!