Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a lánynak? Hogy menjek oda hozzá?
A faterom 1 vizitáborba dolgozik és én is minden nap megyek oda szétnézni. Tegnap jött 1 osztály és holnap este mennek haza. Még tegnap délután lementem és néztek a lányok és az egyik felkiáltott h ott a jó pasi :D egy másik jött hozzám megkérdezte a nevemet meg beszéltünk pár mondatot de utána jöttek a többiek is. amikor nem annyira figyeltek akkor elmentem úszni, ők is bejöttek a vízbe de a csaj kint maradt oda akartam menni hozzá de mire odaértem eltünt. Ott voltam egész éjszaka meg ma délelőtt is de nem tudtam vele beszélni mert akkor jött a többi lány is. A fiúkkal már összehaverkodtam de azzal a lánnyal nem sikerül és nem is tudom h mit mondhatnék neki. Mit csináljak?
16/F
Hey, I just met you,
and this is crazy,
but here's my number,
so call me maybe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!