Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezen kiakadna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezen kiakadna? Vagy örülne azért neki?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Van a bátyámnak egy legjobb haverja, 23 éves, és nagyon nagyon szeretem! Kb 3 éve volt nálunk először, azóta nem múlnak az érzelmeim iránta. Mindig tök jól elszórakozunk, beszélgetünk, ökörködünk, csikizzük meg cukkoljuk egymást,néha olyan mintha egy pár lennénk, csak nincs csók meg hasonlók. Egy időben volt barátnője, ha jól tudom vele már nincsen együtt. Viszont, sajnos elég sokig együtt voltak :S... Van a srácnak egy szerelme mégis, a kocsija! Fogalmam sincs milyen, egy marha nagy,hosszú új böhöm peugeot. A számát nem tudom. Egy hete együtt néztünk tv-t, mert a bátyám még nem volt otthon, és őt várta. Akkor leesett a telefonja, lehajolt érte, és amikor felült, úgy éreztem hogy mindjárt megcsókol. De mégsem :(

De utána még beszélgettünk a kapcsolatokról, meg hogy kinek milyen típus jön be..jelenthet ez valamit? Esetleg akarna tőlem valamit?

Arra gondoltam, hogy amikor legközelebb sokáig lesz nálunk, lesurranok a kocsihoz, és fekete alkoholos filccel a kocsi hátuljára rajzolok egy (csak egy nagyon pici!) szívet, és bele a monogrammomat meg egy kérdőjelet. Ki akadna rajta? Azt le lehet mosni, nem? Vagy, örülne neki, és végre összejönnénk? Szerintetek?

2012. jún. 7. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még fel is gyújtanád a kocsidat?
2012. jún. 7. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, de ne firkáld le. Nekem egy húszéves merci sport coupé a szerelmem és kiakadnék ha lefirkálnád, de ha ráteszel egy szép levelet az tetszene. Tipp: Tanuld meg a kocsi számát. Imponálni fog neki hogy ennyire érdekel ő téged hogy még kocsija számát is megtanulod.
2012. jún. 7. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból rossul közelitettél a dologhoz!Előszöris hagyd az alkoholos filcet , nincs semmi értelme azt minden leviszi, práld meg jégcsákánnyal a motorháztetőre ütni a monogramod és a tajszámodat hogy lássa komolya a szándékaid és h a szived az ővé majd önts rá nagymennyiségű sósav és festékoldó keveréket a kocsitetejére h lássa a kapcsolatotokat semmi le nem mossa, majd ezt utána önts az üzemanyagtartájba bónuszként:)
2012. jún. 7. 11:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a tippet:D
2012. jún. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!