Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettél volna helyemben? Elrontottam volna bmit is?
egy srác felvett msn-re...
nem volt vmi bőbeszédű,de már a legelső msn-zésünknél azt kérdezte hogy ráérek e találkozni vele.Hát,nem értem rá mert képet sem mutatott meg egy szia után nem fogok senkivel sem találkozni,nekem ez kevés.Erre ma megbeszéltünk egy randit,és megkérdezte hogy akkor ugye nincs barátom,mondtam hogy nincs.Erre ő hogy akkor bmi lehet köztünk...megkérdeztem hogy mi?erre mondta hogy csók pl. -.-" Aztán írtam hogy hát azt még így nem tudom meg mondani(főleg igy hogy azt se tudom ki).Aztán megkérdezte hogy lesz e közöttünk "kapcsi" mert ő szeretne velem járni...-.-"
Szerintem nagyon siet,én még senkivel sem jártam,de nem fogom elsietni.
Sms-ben írtam neki mert lemondtam a randit...(mondjuk hamarabb megmondhattam volna de késön kezdtem el gondolkodni)
Érdekes. Engem idegesítene egy ilyen helyzet. Sőt ha valaki így ajtóstúl ront a házba az nem egyezik a műfajommal. Ebből következik, hogy ilyen embert nem tudnék magam mellé elképzelni, véleményem szerint nem rontottál el semmit.
amúgy 20/F
Én még egy picit nőnék, tapasztalnék...
Amúgy semmi gond nincs ezzel történettel. Valahogy el kell kezdeni, ez is egy módja. De kimehetsz a szabadba is, sportolhatsz is, bulizhatsz is. Ezeken a helyeken látod is azt, akivel találkozol.
Csak hogy a kérdésre válaszoljak először;) Nem:)
Nem rontottál el semmit, vagy ha tényleg kicsit túl későn mondtad le a randit, abból sem lehet semmi problémád. Én a helyedben már régen lekoptattam volna ezt a srácot. Vagy régen volt barátnője utoljára, vagy nem is volt még, vagy szivatják a haverjai, nagy benne a megfelelési, becsajozási kényszer, vagy nem is tudom, nem vagyok pasi:D
Igazad van, ne siess el semmit, bár egy tapasztalatlan lánynak nagy csábítás lehet egy csók vagy "kapcsi" ígérete, de gondolj bele. Ezért sem te, sem ő nem tett semmit. Én ilyen fiúval nem kezdenék a helyedben. Inkább várd meg, amíg jön valaki, amíg megismersz valakit személyesen, aki tetszik, mert az első randid vagy kapcsolatod inkább legyen későn és legyen jó, mint hogy elsiesd és gazdagabb legyél egy borzalmas élménnyel (személyes tapasztalat, bár már jót röhögök rajta XD) Szóval, csak annyit tudok tanácsolni, hogy a lehető leghamarabb közöld a sráccal kíméletes, de negatív válaszod, mert a végén nagyon beleéli magát és akkor neked lesz még bűntudatod, ha lekoptatod (ismét csak saját tapasztalat XD)
Én az ilyenre nem pazarolom az időmet, nem hogy még kérdést is kiírjak miatta :)
Nyomatékosan kijelentettem volna, hogy na akkor mutatsz képest vagy nem. ha azt mondja most nem mondom, hogy csá. És letiltom, letörlöm. Szórakozzon akivel akar a szexmániás perverz állat :D Hülye lúzer. Komolyan nem értem hogy lehet valaki ennyire idióta.
Csók meg kapcsolat? Hát hogy az istenbe gondolja?! Nem is ismered nem is tudod kicsoda ő se ismer... mekkora barom.
Pattintsd le a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!