Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevetted, hogy a prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevetted, hogy a prostik árképzése pont akkora, amennyit normál esetben kellene dolgoznod egy nőért?

Figyelt kérdés
A drágább prosti jobban is néz ki, a jobb nöket meg akkor tudod összeszedni normál keretek közt, ha gyursz, ha sikeres vagy, ha okos, teáht valamit dolgoztál, mig az értéktelenebb nöket akkor is fel tudod szedni, ha ápolatlan vagy és müveletlen.
2012. jún. 6. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

gondolom úgy kalkulálják az árakat, hogy felrajzolnak egy Marshal keresztet vagy felírnak egy matematikai modellt és kiszámítják excel solver segítségével XD nyilván ezért lehet

összefüggés.

ma 18:18 jajj milyen kis szimpatikus vagy ;)

de a 3. sorban van egy 3 pontos helyesírási hiba!

2012. jún. 6. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:

6. vagyok és nem Bea :D

utolsónak: nem találok helyesírási hibát. mire gondolsz? a "mije"-re? Elég hülyén fogalmaz itt alattam, de ha jól veszem ki azt jól írtam. Ha nem erre gondolsz akkor tudatlan vagyok :)

"Papp Gábor jelezte a mily hibás toldalékolását: *milyem, milyed stb. A mily határozószó gyakori az irodalmi nyelvben (mily szép!), míg kérdő névmásként leginkább csak tárgyragos alakja található meg a köznyelvben: milyet. A hiba olyan ly-os hibához vezetett, mint a mije, mijük és toldalékolt alakjaik ly-nal való elfogadása."

2012. jún. 7. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!