Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap az, ami még pont belefér a menstruáció késésébe normál esetben?
Nekem jan. 4-én jött meg múlt hónapban, és elvileg február 1-3-án kellett volna megjönnie, mert minden hónapban 1-2 nappal csúszik vissza vagy hogy mondjam. Néhány napja úgy éreztem szinte 100%-ra, h megjön mert fájt a hasam, de mégse és most már semmit nem is érzek.
Voltam együtt a párommal néhányszor, de mindig nagyon ügyeltünk a védekezésre(óvszer), talán jobban is mint kéne ezért nem hiszem hogy baleset esett volna, de azért nekem mindig (már az első havimtól kezdve!!) halálpontos volt a ciklusom, és ezért izgulok picit..Egyébként stresszes se voltam mostanában..
Kérlek, normálisan válaszoljatok! Köszönöm!
20/L
Nincsmit! :)
Mi egyszer ugyan így jártunk, barátnőm halál pontos ciklusai között lett egy másfél hetes késé, 4 terhességi teszt ment rá, és majdnem szét is mentünk olyan "jókat" veszekedtünk az idegességtől. Ezt kerüljétek el! Második voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!